Η ατάκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που εξόργισε τον Δήμο Βερύκιο

Η ατάκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που εξόργισε τον Δήμο Βερύκιο

«Σταματίνα σύνελθε...», είπε φανερά εκνευρισμένος ο δημοσιογράφος στον «αέρα» της εκπομπής «Happy Day»

Η ατάκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που εξόργισε τον Δήμο Βερύκιο
Το καυτό ζήτημα της δέσμευσης των θυρίδων, άνοιξε ο Δήμος Βερύκιος στον «αέρα» της εκπομπής «Happy Day», το οποίο στάθηκε η αφορμή ν' ανάψουν τα αίματα.

«Από τη στιγμή που άνοιξαν οι τράπεζες, έχεις δικαίωμα να την ανοίξεις rην θυρίδα. Διόρθωσε με, αν κάνω λάθος Δήμο μου, γιατί εγώ δεν έχω θυρίδα. Το γνωριζεις το θέμα;», ήταν η ερώτηση της οικοδέσποινας του «Happy Day», με τον  δημοσιογράφο να της απαντά: «Το γνωρίζω πάρα πολύ καλά το θέμα. Και γνωρίζω ότι γίνεται εδώ μία πολύ μεγάλη κοροϊδία. Κοροϊδεύουν τον κόσμο!».

Ο Δήμος δεν ολοκλήρωσε τη φράση τους για τις θυρίδες και τον διέκοψε ο Δημήτρης Παπανώτας . Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Με συγχωρείς Δήμο, ο κόσμος μου λέει: "ξεκινάτε να πείτε κάτι και δε το τελειώνετε!'' Ξεκινάς να πεις για τις θυρίδες, θέλω να το τελειώσεις... Σε παρακαλώ άσε με να συντονίσω».

Η τελευταία φράση της παρουσίαστριας δεν ήχησε καλά στα αφτιά του δημοσιογράφου, που φανερά εκνευρισμένος της είπε:«Σταματίνα σύνελθε». «Συνέρχομαι», του απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και αυτοχαστουκίστηκε. «Μην την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια, έρχομαι πρωί πρωί και πίνω καφέ μαζί σας... Μη την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια γιατί μου αρέσει η παρέα σας...», είπε ο Δήμος Βερύκιος, κατεβάζοντας ωστόσο τους τόνους. Τότε, η Σταματίνα θέλοντας να τον «πειράξει» του είπε: «Παίρνεις παχυλό μισθό». Ο Δήμος Βερύκιος, γελώντας της απάντησε «παίρνω το τρίτο...».


Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης