Τόνια Σωτηροπούλου: Η ενόχληση της στον «αέρα» της εκπομπής των Λιάγκα-Σκορδά

Τόνια Σωτηροπούλου: Η ενόχληση της στον «αέρα» της εκπομπής των Λιάγκα-Σκορδά

Δείτε το απόσπασμα!

Τόνια Σωτηροπούλου: Η ενόχληση της στον «αέρα» της εκπομπής των Λιάγκα-Σκορδά
Μία συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρω1νο», με οικοδεσπότες τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, έδωσε η Τόνια Σωτηροπούλου. Μιλώντας για τα νέα επαγγελματικά της σχέδια, είπε στην κάμερα: «Κάνουμε μία ταινία με τον Αλέξη Γεωργούλη». «Κάνεις ταινία με τον σύντροφό σου;», ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου με την ηθοποιό να απαντά: «Δεν είναι σύντροφός μου! Τι εννοείς; Είπα εγώ κάτι τέτοιο;».

Στη συνέχεια αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα συμμετείχε σε ελληνική σειρά. «Δεν θα έκανα ελληνικό σήριαλ, είμαι λίγο κομπλεξική με αυτό το θέμα. Έχω ένα κόμπλεξ. Η Ελλάδα έχει καλούς δημιουργούς όμως θεωρώ πως σ’ αυτή τη φάση λόγω οικονομικής κρίσης,  φθίνει κάπως η ποιότητα», δήλωσε η Τόνια Σωτηροπούλου.



«Η προσωπική σου ζωή έχει πάρει μεγάλη έκταση...», σημείωσε η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του ANT1. «Δεν έχει πάρει καμία έκταση! Γράφουν ότι θέλουν!», της απάντησε η Τόνια Σωτηροπούλου. Όταν της ζητήθηκε να ξεκαθαρίσει ποια είναι η σχέση της, με τον Αλέξη Γεωργούλή, η ηθοποιός είπε ότι δεν αισθάνεται την ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο: «Γιατί αφορά κάποιον στην κάμερα αυτή τη στιγμή τι είμαι εγώ με κάποιον άλλο άνθρωπο;», ρώτησε και κατέληξε: «Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένας άνθρωπος που εκτιμάω και αγαπάω πολύ».
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης