Η μουσική έναρξη του «Πρω1νού» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά

Η μουσική έναρξη του «Πρω1νού» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά

Δείτε τους οικοδεσπότες της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά να ερμηνεύουν διασκευές αγαπημένων ελληνικών τραγουδιών, στην εντυπωσιακή έναρξη της πρεμιέρας τους!

Η μουσική έναρξη του «Πρω1νού» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά


Με τραγούδι και χορό ξεκίνησε η νέα σεζόν της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, με τους οικοδεσπότες της, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, να ερμηνεύουν διασκευές γνωστών ελληνικών τραγουδιών. Η ξανθιά παρουσιάστρια, φορώντας ένα άσπρο φόρεμα, ερμήνευσε τη διασκευή του τραγουδιού της Μαλούς Κυριακοπούλου «Τους είπες πως» και ο Γιώργος Λιάγκας το «Δεν σου ανήκω» του Stan. Είχαν προηγηθεί οι performances των υπόλοιπων της παρέας,  Θέμη Γεωργαντά, Άρη Καβατζίκη, Σάσας Σταμάτη, Μαρίας Ηλιάκη, Διονύση Αλέρτα, Αργυρώς Μπαρμπαρήγου, Σπύρου Σούλη και Λίτσας Πατέρα.



Κλείσιμο
Οι διασκευές συνεχίστηκαν και μετά το διαφημιστικό διάλειμμα. Τραγουδώντας όλοι μαζί - παραλλαγμένο- το σουξέ του Κωνσταντίνου (Personas) «Η πιο ωραία στην Ελλάδα», καλημέρισαν το τηλεοπτικό κοινό. Η όμορφη παρουσιάστρια μαζί με τους υπόλοιπους της τηλεοπτικής παρέας, έδειχναν πολύ κεφάτοι τραγουδώντας «Τάκα τικα τίκατα!». Ο μόνος που έχανε τα λόγια του ήταν ο Γιώργος Λιάγκας. Αφού τελείωσαν το τραγούδι τους, πρώτη πήρε τον λόγο η Φαίη Σκορδά: «Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα! Καλημέρα σας!», είπε. «Μπράβο Φαίη! Πολυλογία! Είχες άγχος», τη ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας.



«Είχα άγχος στην αρχή, αλλά είναι αυτό το καθημερινό που με πιάνει εδώ και δώδεκα χρόνια και δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο φεύγει όμως», απάντησε η Φαίη Σκορδά. «Τι άγχος έχεις; Σου βάλαμε και φώτα», σχόλιασε ο οικοδεσπότης του «Πρω1νου», ο οποίος στη συνέχεια καλωσόρισε την Μαρία Ηλιάκη. «Καλώς σας βρήκα. Θα περάσουμε ωραία. Τώρα που ήρθα εγώ έγινε υπερπαραγωγή», το νέο μέλος της τηλεοπτικής παρέας.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης