Η οργισμένη έκκληση του Ρουβά: Πρέπει να μείνουμε Ευρωπαίοι

Η οργισμένη έκκληση του Ρουβά: Πρέπει να μείνουμε Ευρωπαίοι

Ζητά από τους Έλληνες να πουν «όχι» στον διχασμό και την απομόνωση της χώρας μας 

Η οργισμένη έκκληση του Ρουβά: Πρέπει να μείνουμε Ευρωπαίοι
Να πουν ένα ηχηρό «ναι» στην Ευρώπη καλεί τους Έλληνες πολίτες ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε την Πέμπτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, απευθύνει μια οργισμένη έκκληση στον λαό να πει «όχι» στον διχασμό και την απομόνωση.

Στο βίντεο υπό τον τίτλο «Εμείς ΝΑΙ είμαστε η Ευρώπη!», ο  Έλληνας τραγουδιστής, συναισθηματικά φορτισμένος λόγω των δραματικών εξελίξεων των τελευταίων ημερών στην χώρα μας, παίρνει θέση ενόψει του κρίσιμου για το μέλλον της Ελλάδας δημοψηφίσματος και φωνάζει ανοιχτά ένα μεγάλο «ναι» στην Ευρώπη.

Όπως εξηγεί, δεν πρέπει να μείνουμε απομονωμένοι, μακριά από την Ευρωπαϊκή οικογένεια, ενώ αναφερόμενος στο διχασμό που το «ναι» ή «όχι» έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία, υποστηρίζει ότι δεν πρέπει κανείς να δέχεται bullying για τη γνώμη του.

Άλλωστε, όπως λέει και ο Σάκης Ρουβάς, η Ευρώπη είναι λέξη ελληνική και ζητά από τους Έλληνες να επιλέξουν να μείνουν στην Ευρώπη, αλλά πάνω απ' όλα να μείνουν ενωμένοι.

Κλείσιμο


Αλλά και σε ανάρτηση που είχε κάνει την Τετάρτη στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, ο τραγουδιστής ζητούσε από τους διαδικτυακούς του φίλους να συνεχίσουν όλοι μαζί στην Ευρώπη, «το σπίτι μας».

«Έτσι είμαστε πιο δυνατοί! Από τις εξελίξεις καταλαβαίνουμε οτι τίποτα ακόμα δεν τελείωσε κατανοούμε όλοι ότι η Ευρώπη είναι το σπίτι μας και εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση,  Συνεχίζουμε όλοι μαζί στην Ευρώπη! Έτσι είμαστε πιο δυνατοί!», ανέφερε ο κ. Ρουβάς.

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης