Τρομοκρατούσαν την υποψήφια Μις Αγγλία επειδή ήταν... άσχημη!

Τρομοκρατούσαν την υποψήφια Μις Αγγλία επειδή ήταν... άσχημη!

Η 23χρονη Rebekah Hemsley λέει πως βίωσε με τον πιο σκληρό και απάνθρωπο τρόπο τη βία από τους συμμαθητές της 

Τρομοκρατούσαν την υποψήφια Μις Αγγλία επειδή ήταν... άσχημη!
Μια εκθαμβωτική νεαρή γυναίκα η οποία στα σχολικά της χρόνια είχε πέσει θύμα bullying από τους συμμαθητές της διεκδικεί τον τίτλο της Μις Αγγλίας. Η 23χρονη Rebekah Hemsley λέει πως βίωσε με τον πιο σκληρό και απάνθρωπο τρόπο τη βία από τους συμμαθητές της επειδή ήταν άσχημη. 

«Ηταν ότι πιο σκληρό είχα ζήσει. Με φώναζαν άσχημη, ανορεξική και με τρομοκρατούσαν. Φοβόμουν τόσο πολύ που έκλαιγα συνεχώς και φυσικά δεν ήθελα να πάω σχολείο. Με έσπρωχναν, έκαναν κινήσεις ότι θα με χτυπήσουν και με στρίμωχναν στις γωνίες. Είχαν καταφέρει να με πείσουν ότι έχω την πιο άσχημη μύτη σε όλο το σχολείο. Ολο αυτό μου προκαλούσε φόβο και τρόμο».



Κλείσιμο


Η όμορφη Rebekah λέει πως παρά τις επανηλειμμένες συστάσεις της μητέρας της στους δασκάλους το σχολείο δεν κατάφερε να βρει λύση και έτσι αναγκάστηκε να φύγει.
«Δεν μπορούσα να αντέξω άλλο αυτόν τον εφιάλτη και αναγκάστηκα να φύγω από σχολείο. Ακόμα και όταν άλλαξα σχολείο ζούσα τον ίδιο φόβο. Πίστευα ότι θα ξαναπεράσω τα ίδια. Τελικά μετά από τόσα χρόνια κατάφερα να αποδείξω στους συμμαθητές μου ότι δεν ήμουν και τόσο άσχημη», λέει με αυτοπεποίθηση η 23χρονη κοπέλα. 



«Ηθελα να λάβω μέρος στο διαγωνισμό γιατί με αυτό τον τρόπο θέλω να πω ότι κανένας άνθρωπος δεν είναι άσχημος. Ακόμα και τώρα όταν σκέφτομαι πόσο σκληρά μπορούν να γίνουν τα παιδιά με πιάνουν τα κλάματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον ψυχολόγο μου που με βοήθησε να ξεπεράσω τους φόβους μου, τον φίλο μου που με υποστηρίζει σε κάθε βήμα μου και φυσικά την οικογένειά μου και τους φίλους μου που μου έμαθαν πως κάθε παιδί είναι όμορφο και μοναδικό».

Η Rebekah Hemsley ολοκληρώνοντας είπε πως επέλεξε να γίνει μοντέλο γιατί αυτό την γεμίζει με αυτοπεποίθηση. «Πηγαίνοντας στα castings ακόμα και όταν με απέρριπταν ήμουν σίγουρη για τον εαυτό μου. Θέλω να στείλω το μήνυμα ότι ποτέ δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε τα όνειρά μας και πάντα να βάζουμε στόχους στη ζωή μας».



πηγή: mirror

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης