Τα φωτεινά γάντια που έκαναν πολυεκατομμυριούχο έναν 27χρονο ρέιβερ

Τα φωτεινά γάντια που έκαναν πολυεκατομμυριούχο έναν 27χρονο ρέιβερ

Το «gloving» λοιπόν είναι μια σχετικά πρόσφατη τάση που κυριαρχεί στα μεγάλα πάρτι, τα φεστιβάλ και τα μουσικοχορευτικά events

Τα φωτεινά γάντια που έκαναν πολυεκατομμυριούχο έναν 27χρονο ρέιβερ
Κατ' αρχάς θα πρέπει να εξηγηθεί τι σημαίνει ο όρος «glover», γιατί ο νεαρός που φιλοξενεί σήμερα η συγκεκριμένη στήλη, έγινε πάμπλουτος ακριβώς από αυτή του τη δραστηριότητα.

Το «gloving» λοιπόν είναι μια σχετικά πρόσφατη τάση που κυριαρχεί στα μεγάλα πάρτι, τα φεστιβάλ και τα μουσικοχορευτικά events. Εκεί οι χορευτές φορούν ειδικά, μακριά γάντια που έχουν φωσορίζοντα φώτα στα ακροδάχτυλα και με αυτά κάνουν χορευτικές φιγούρες με τα χέρια που φαίνονται πολύ εντυπωσιακά στο μισοσκόταδο.

Ο Brian Lim δεν είναι πάντως ο τυπικός «glover» κι ούτε που γνώριζε πολλά για το «gloving» στο οποίο τον μύησε η τότε σύντροφός του και τωρινή μνηστή του το 2010.  
Ο 27χρονος σήμερα Lim, είναι πλέον εξπέρ στις κινήσεις του «gloving», είναι όμως και πολυεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης και ιδρυτής μιας επιχείρησης που ολοένα και αναπτύσσεται. Το όνομα αυτής EmazingLights, με έδρα την Καλιφόρνια, η οποία φτιάχνει γάντια εξοπλισμένα με φώτα LED. «Το gloving είναι πολύ διαδεδομένο και τα παιδιά κάνουν κάθε μέρα εξάσκηση με τις ώρες», αναφέρει ο ίδιος.

Το περιοδικό Inc. πολύ πρόσφατα κατέταξε τον Lim και την EmazingLights στη λίστα του με τις 500 πιο επιτυχημένες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες ιδιωτικές επιχειρήσεις στις ΗΠΑ και μάλιστα στο Νο 189.

Κλείσιμο
Η εταιρεία βγάζει εκατομμύρια από τις πωλήσεις της και δεν σταματά να αναπτύσσεται.
Ο Lim ξεκίνησε έχοντας ως αρχικό κεφάλαιο 100 δολάρια για να φτιάξει μια εταιρεία που σήμερα έχει 43 υπαλλήλους και το πρώτο του πρωτότυπο γάντι. Από τότε, τα συνολικά ακαθάριστα έσοδα της EmazingLights, που επικεντρώνεται στην παραγωγή γαντιών και της iHeartRaves, που ασχολείται με τη μόδα που επικρατεί στα φεστιβάλ, έχουν ξεπεράσει τα 16,5 εκατ. δολάρια.

Ο Lim ανέφερε ότι η εταιρεία σημειώνει ανάπτυξη 20-30% σε ετήσια βάση και προβλέπει πωλήσεις 8 εκατ. δολ. για το 2014. Για την επόμενη χρονιά προβλέπει 12 εκατ. δολ. σε πωλήσεις. Παράλληλα, η επιχείρηση έχει και 5 καταστήματα λιανικής στις ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης