Δείτε πώς θα μοιάζει το παιδί του Ryan Gosling και της Eva Mendes

Δείτε πώς θα μοιάζει το παιδί του Ryan Gosling και της Eva Mendes

Σκιτσογράφoς της αστυνομίας σχεδιάζει το πρόσωπο του παιδιού που περιμένουν οι δύο χολιγουντιανοί σταρ: «Είτε είναι αγόρι είτε κορίτσι το παιδί θα είναι πολύ όμορφο!» εκτιμά ο ίδιος- Δείτε τις εικόνες!

Δείτε πώς θα μοιάζει το παιδί του Ryan Gosling και της Eva Mendes
Δύο από τους ομορφότερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, η Eva Mendes και ο Ryan Gosling πρόκειται να αποκτήσουν παιδί, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ. Πώς μπορεί να μοιάζει το παιδί τους; Την απάντηση δίνει ένας σκιτσογράφος της αστυνομίας, εν ονόματι Joe Mullins που με τη βοήθεια της τεχνολογίας, προέβλεψε την εμφάνιση του παιδιού. Είτε είναι αγόρι είτε κορίτσι το παιδί θα είναι πολύ όμορφο!» εκτιμά ο ίδιος.

Ο Mullins που εργάζεται στο Εθνικό Κέντρο για Αγνούμενα και Κακοποιημένα Παιδιά, μελέτησε τις παιδικές φωτογραφίες του διάσημου ζευγαριού, και «πάντρεψε» τα χαρακτηριστικά του Gosling με εκείνα της Mendes. Το απότελεσμα είναι εντυπωσιακό. Το κοριτσάκι που προέκυψε από αυτό το «πάντρεμα» των χαρακτηριστικών του ζευγαριού, έχει τα χρώματα και τα σαρκώδη χείλη της μαμάς Eva Mendes αλλά τη μύτη και το σχήμα των ματιών του μπαμπά Ryan Gosling. Το αγοράκι μοιάζει περισσότερο στον χολιγουντιανό σταρ, τόσο στα χρώματα, όσο στα μάτια και στα χείλια.

Κλείσιμο
Δείτε τις εικόνες:




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης