Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην tv, η Ελένη και ο Ετεοκλής από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβουν την παρουσίαση του καθημερινού, ψυχαγωγικού Breakfast@Star.
Θα υποδέχονται καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό από το ανανεωμένο πλατό με την ίδια ακριβώς διάθεση, που θα το έκαναν και στο σαλόνι τους σπιτιού τους, με ζεστασιά, αγάπη, αμεσότητα, θετική διάθεση, ειλικρίνεια, χαλαρότητα, αισιοδοξία! Το Star καλωσορίζει την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο δυναμικό του και τους εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία!
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.