Θύμα επίθεσης από αγνώστου ταυτότητας χάκερ έπεσε το κανάλι ΗΒΟ που μεταδίδει μεταξύ άλλων τη δημοφιλή σειρά Game of Thrones.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Entertainment Weekly οι χάκερς κατάφεραν να βάλουν χέρι σε 1,5 τεραμπάιτ δεδομένων.
Την επίθεση επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του τη Δευτέρα εκπρόσωπος του καναλιού. «Πρόσφατα γίναμε θύματα επίθεσης από χάκερ. Αμέσως ξεκίνησαμε τις έρευνες και συνεργαζόμαστε με τις αρχές ασφαλείας και εταιρείες κυβερνοασφάλειας. Η προστασία των δεδομένων είναι πρώτη προτεραιότητα για το ΗΒΟ» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ανάμεσα στα... τρόπαια των χάκερ που έχουν ήδη δημοσιευτεί είναι επεισόδια των σειρών “Ballers” και “Room 104” καθώς και ένα σενάριο του επόμενου επεισοδίου του Game of Thrones.
Κλείσιμο
Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του ΗΒΟ Ρίτσαρντ Πλέπλερ σε ηλεκτρονικό μήνυμά του προς τους εργαζομένους επιβεβαίωσε την διαρροή και διαβεβαίωσε για τις προσπάθειες ενίσχυσης των μέτρων ασφαλείας.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.