Mετά την Κardashian τα έβαψε ξανθά και ο Jared Leto!

Mετά την Κardashian τα έβαψε ξανθά και ο Jared Leto!

O ηθοποιός αποδεικνύει στην τηλεπερσόνα πως είναι η μοναδική ξανθιά 

Mετά την Κardashian τα έβαψε ξανθά και ο Jared Leto!
Όταν εμφανίστηκε την Τετάρτη με ξανθά μαλλιά πίστευε πως θα είναι το κεντρικό θέμα συζήτησης και θα τραβήξει όλα τα φώτα πάνω της.



Κλείσιμο




Αυτό όμως που δεν υπολόγιζε σε καμία περίπτωση είναι ότι τελικά θα μοιραστεί όλη την προβολή μαζί με έναν άντρα.

Ναι! Αυτός ακριβώς συνέβη όταν εμφανίστηκε ο βραβευμένος με Όσκαρ Jared Leto κοντοκουρεμένος και με πλατινέ χρώμα στα μαλλιά του στην εβδομάδα μόδας στον Παρίσι. 



Ο σταρ της ταινίας «Dallas Buyers' Club» μάλλον... τάραξε την Kim Kardashian όταν εμφανίστηκε με το νέο του λουκ στην επίδειξη μόδας του Balmain, για την κολεξιόν φθινόπωρο-χειμώνας 2015 , αφού εκεί βρισκόταν και η ριάλιτι «αποκαλύπτοντας» επίσης τη νέα της εμφάνιση.



Οι δυο τους φαίνονται πως έχουν την ίδια αίσθηση του στυλ αφού παρά το διαφορετικό τους φύλο έκαναν παρόμοιες αλλαγές στην εμφάνισή τους. 

Και δεν μιλάμε μόνο για την απόφασή τους να κουρέψουν την πλούσια χαίτη τους και να τα βάψουν ξανθά αλλά και οι στιλιστικές τους επιλογές ήταν ίδιες. 

Kim και Jared επέλεξαν βελούδινα σκούρα πανωφόρια και αν δεν ήταν αναγνωρίσιμοι στο ευρύ κοινό κάποιος θα μπορούσε άνετα να πει πως έχουν βγει από την πασαρέλα του Balmain.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης