Bella Thorne: Ενα από τα πιο καυτά σώματα του Hollywood

Bella Thorne: Ενα από τα πιο καυτά σώματα του Hollywood

Η 17χρονη Thorne εθεάθη αυτές τις μέρες να κάνει μπάνιο σε παραλία του Μαϊάμι, φορώντας ένα μπικίνι το οποίο αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο το καλλίγραμμο σώμα της

Bella Thorne: Ενα από τα πιο καυτά σώματα του Hollywood
Είναι ένα από τα πιο καυτά κορίτσια του Hollywood και διαθέτει τέτοιο σώμα που πολλές κυρίες θα ήθελαν να έχουν. Η νέα αγαπημένη του Hollywood είναι εδώ και όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω της. Ο λόγος για την 17χρονη Bella Thorne, από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία είναι ηθοποιός, χορεύτρια, τραγουδίστρια, μοντέλο και αγαπημένη των Αμερικών αντρών τα τελευταία δυο χρόνια.




Κλείσιμο



Η Thorne εθεάθη αυτές τις μέρες να κάνει μπάνιο σε παραλία του Μαϊάμι, φορώντας ένα μπικίνι το οποίο αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο το καλλίγραμμο σώμα της. Και μπορεί να είναι ακόμα πολύ μικρή αλλά όπως έχει πει και η ίδια σε συνέντευξή της δεν παραλείπει ούτε μια μέρα που να μην πηγαίνει στο γυμναστήριο:







“Τώρα που έχω μεγαλώσει πηγαίνω στο γυμναστήριο 7 φορές την εβδομάδα, καμια φορά και 2 φορές μέσα στη μέρα. Δεν γυμναζόμουν καθόλου πιο παλιά. Ημουν απίστευτα τεμπέλα. Γυμνάζομαι μαζί με τον αδερφό μου και τον σύντροφό μου. Κάνουμε πόδια, πλάτη, κοιλιακούς. Θέλω να μεγαλώνω και να είμαι πάντα σε φόρμα”.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης