Nick Loeb: Αποκαλύπτει τον λόγο που χώρισε με την Sofia Vergara

Nick Loeb: Αποκαλύπτει τον λόγο που χώρισε με την Sofia Vergara

Τι τους έκανε να χωρίσουν λίγο πριν το γάμο;

Nick Loeb: Αποκαλύπτει τον λόγο που χώρισε με την Sofia Vergara
H Sofia Vergara και ο Nick Loeb ήταν χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz–σίγουρα έχετε δει κατά καιρούς φωτογραφίες τους στα περιοδικά και τα blogs.

Οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, ο οποίος μετά από δυο χρόνια έφτασε στο τέλος του. Τι συνέβη όμως και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, λίγο καιρό μάλιστα πριν το γάμο τους;

Ο Nick Loeb σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρεται στο γεγονός αυτό γεμάτος ειλικρίνεια. Όχι, δεν υπήρχε κάποιο τρίτο πρόσωπο, αλλά αυτό που έφταιξε ήταν η διαφωνία τους σε ένα συγκεκριμένο, αλλά πολύ βασικό θέμα. Ποιο ήταν αυτό; Η εμμονή της sexysuperstarμε την καριέρα της και η άρνησή της να κάνει παιδιά και να ζήσει μαζί του την οικογενειακή θαλπωρή –ίσως φταίει που έχει ήδη έναν γιο 22 χρονών.

Ο ίδιος μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχτεί πως ο νέος σύντροφός της, Joe Manganiello αποτελεί καλή επιλογή και πως ταιριάζουν απόλυτα μαζί –περισσότερο από ότι ταίριαζε με τον ίδιο. Κύριος και ανώτερος ο πρώην.


Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης