Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες Clooney - Alamuddin από το γάμο

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες Clooney - Alamuddin από το γάμο

Η πιο τρυφερή στιγμή που όλοι περιμέναμε - People και Hello φιλοξενούν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το γάμο της χρονιάς

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες Clooney - Alamuddin από το γάμο
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το πολυαναμενόμενο εξώφυλλο του People με τις πρώτες φωτογραφίες του γάμου του ζεύγους Clooney. Με την Amal Alamouddin να λάμπει από ευτυχία μέσα στο κατάλευκο νυφικό Oscar de la Renta ο διάσημος γόης του Χόλιγουντ στέκεται τρυφερά δίπλα της, με στυλ κλασσικό, όπως ακριβώς του ταιριάζει.

Το περιοδικό φιλοξενεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό και δηλώσεις του ζεύγους, με τον 53χρονο να δηλώνει λίγο μετά το γάμο: «Είναι υπέροχη η αίσθηση του να είσαι παντρεμένος».

Κλείσιμο


Το περιοδικό δίνει και ένα «τυράκι» από το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό που έχει στο εξώφυλλο, αποκαλύπτοντας την γαμήλια τούρτα, η οποία είναι σίγουρα ασυνήθιστη και άξια σχολιασμού, καθώς είναι τετράγωνη.

Το ζευγάρι αφού ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο, πραγματοποίησε και πολιτικό γάμο τη Δευτέρα, στο Δημαρχείο της πόλης, το Ca' Farsetti, κοντά στη γέφυρα Rialto.

Ο γάμος - υπερπαραγωγή και όλα όσα εκτυλίχτηκαν μέσα στο τετραήμερο συνεχίζει να τραβά όλα τα βλέμματα.

Από το κόκκινο κρασί και την πολέντα με άγρια μανιτάρια και το προσούτο με σύκα μέχρι και τα κινητά που απαγορεύτηκαν κατά τη διάρκεια της τελετής. Αυτός ο γάμος τα είχε όλα!

Το ζευγάρι φιλοξενείται και στο εξώφυλλο του Hello!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης