Χάρισον Φορντ: Με «hight-tech» πατερίτσα

Χάρισον Φορντ: Με «hight-tech» πατερίτσα

Μετά το ατύχημα που είχε ο «Χαν Σόλο» στα γυρίσματα της νέας ταινίας «Star Wars»

Χάρισον Φορντ: Με «hight-tech» πατερίτσα
Το ατύχημα που είχε στα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας της κινηματογραφικής σειράς «Star Wars», φαίνεται πως δεν μπορούν να.. πτοήσουν τον Χαν Σόλο -κατά κόσμον, Χάρισον Φορντ.

Ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός, που τραυματίστηκε πρόσφατα στον αστράγαλο, ενώ βρισκόταν «on set» στα Pinewood Studios στην Αγγλία, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων «Star Wars: Episode VII», με σκηνοθέτη τον Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, εθεάθη στο Λος Άντζελες με μια... υψηλής τεχνολογίας πατερίτσα, η οποία τον βοηθά να περπατά, παρά το τραυματισμένο του πόδι.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, πρόκειται για κάταγμα έξω σφυρού -ήτοι, ένα κάταγμα στην περιοχή της ποδοκνημικής (αστράγαλος), το οποίο απαιτεί αρκετό χρόνο ακινησίας.

Συνεπεία αυτού του τραυματισμού, ο Χάρισον Φορντ θα βρίσκεται εκτός γυρισμάτων για οκτώ ολόκληρες εβδομάδες. Η παραγωγή του «Star Wars VII», ωστόσο, δεν θα καθυστερήσει: θα συνεχίσουν χωρίς αυτόν και θα γυρίσουν τις δικές του σκηνές, όλες μαζί, στο τέλος.

Το ατύχημα προκλήθηκε, όταν η υδραυλική πόρτα του Millennium Falcon, του διαστημικού σκάφους του Χαν Σόλο, «πλάκωσε» το πόδι του Φορντ. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης