PROTOTHEMA

People

Επιλογή Κατηγορίας

Δηλώσεις

Μενεγάκη: Με τους πρώην μου δεν κρατάω φιλικές σχέσεις

Μενεγάκη: Με τους πρώην μου δεν κρατάω φιλικές σχέσεις

Σε αντίθεση με τη Γερμανού που της είπε ότι με τους πρώην της διατηρεί φιλικές σχέσεις

Αφορμή για να αποκαλύψει η Ελένη Μενεγάκη την στάση που τηρεί μετά από έναν χωρισμό στάθηκε η παρουσία της Ναταλίας Γερμανού, η οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις τους πρώην της, γεγονός για το οποίο την ρώτησε η παρουσιάστρια.


«Υπήρξα και ελεύθερη, δεν κράτησα με κανέναν πρώην μου φιλική σχέση, με κανέναν. Πώς με βλέπετε γιατρέ μου, γυαλίζει το μάτι μου; Ούτε μου περνούσε από το μυαλό μου ότι θα είναι ο πρώην μου φίλος μου… Το μόνο που αισθανόμουν όταν χώριζα είναι ότι με τον άλλον δεν πρέπει να έχω καμία άλλη σχέση», είπε η Ελένη.

Όταν η Ναταλία της επεσήμανε πως δεν περνά αμέσως από το ένα στάδιο στο άλλο και δεν την καταλαβαίνει, η παρουσιάστρια απάντησε «πάρε μου και το σφυγμό! Δεν ξέρω, ανησυχώ έτσι όπως με κοιτάς. Έτσι την έχω πάει τη ζωή μου έως και σήμερα!»
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

Κρατάει13/01/201822:19

Μόνο τα σπίτια

Απάντηση
Ελένη: έχει μεταλλαχθεί σαν το έντομο του Κάφκα!12/01/201820:42

Τελικά έχει μεταλλαχθεί σαν το έντομο του Κάφκα! Όπως κάθε συμβολισμός, έτσι και αυτός της μεταβολής μιας μεσήλικης γυναίκας σε έντομο, περιέχει τη δική του δυναμική. Η ανεξήγητη μεταμόρφωση ενός ανθρώπου σε βρωμερό σκαθάρι -κατσαρίδα , η φανερή ανθρωποφοβία του είναι αναμφισβήτητα μεγάλο κακό και αίτιο των συμφορών που επέρχονται για τον ίδιο τον μεταμορφωμένο .Όμως το πράγμα - φανερά καρμικό -φαίνεται κάπως διαφορετικό. Η ίδια δεν εξανίσταται. Δεν αναρωτιέται. Υπομένει στωικά και με κάποια ανωτερότητα την τελική μοίρα της. Γνωρίζει άραγε κάτι που εμείς οι άλλοι αγνοούμε; Τιμωρείται για μιαν αόριστη αλλά βαθιά εσωτερικευμένη ενοχή; Τώρα βλέπουμε τον Samsa /Ελένη να επιχειρεί να μεταβάλει την πορεία του σώματός του, ώστε να επιστρέψει στο "δωμάτιό"του. Μόνο που δε μπορεί να το καταφέρει αυτό εύκολα, τα πόδια του είναι εξαιρετικά πολυάριθμα, και έτσι του χρειάζεται ένας περίπλοκος συντονισμός τους ώστε να επιτύχει και την πιο απλή κίνηση, όπως αυτή την μεταβολή. Σταδιακά χάνει κάθε επαφή με τον κόσμο και τις συνήθειες των απλών ανθρώπων. Τελικά περιορίζεται στο δωμάτιο ( την εκπομπή της ) , έπειτα οι συνεργάτες και τα έπιπλα από εκείνο αποσπώνται , ίσως για να χρησιμοποιηθούν κάπου αλλού , με την αμετάκλητη κρίση ότι δε θα της χρειαστούν ποτέ πια. Στην τελευταία προσπάθειά της να επανέλθει στη δημοσιότητα , έστω και ως έντομο, στον κόσμο των ανθρώπων, συναντά τη βίαιη απώθηση από τους σχολιαστές -θεατές -κριτικούς .Γίνεται η χλεύη και το αντικείμενο των καυστικών διαδικτυακών συζητήσεων. Ομοιάζουν όλα αυτά σαν την αναπόφευκτη κρίση μιας παλιάς δυστυχίας της , μιας δυστυχίας για την οποία δε διαβάζουμε και η ίδια δεν έχει ποτέ μιλήσει για αυτήν . Υπό μία έννοια μοιάζει εδώ η ιστορία της με εκείνη του Κακού Τελωνείου, στις Χίλιες και μια νύκτες, το οποίο παρουσιάζεται εξ αρχής φυλακισμένο, και στο τέλος ξαναφυλακίζεται, ίσως υπό ακόμα αθλιότερες συνθήκες .

Απάντηση
Decker Black12/01/201818:51

Πανω απ ολα επαγγελματισμός

Απάντηση
Ρε12/01/201817:47

Γιαγιούλες,καλύτερα περιοριστείτε σε συζητήσεις για την εμμηνόπαυση σας και όχι στους προπολεμικους σας έρωτες!!!

Απάντηση
Ασχετε12/01/201823:53

Ένας μήνας της ζωής της μιας ή της άλλης είναι όλη η δική σου, ανθρωπάκι. Ούτε τα μισά λεφτά, ούτε το μισό πάθος Κ σίγουρα ούτε το μισό μυαλό δεν έχεις από τις κύριες.

Απάντηση
Γιωργος12/01/201820:33

Θεουλης!!!!χαχαχαχα

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία