Άκης Πετρετζίκης: Πώς σχολιάζει το διαζύγιο Κωστόπουλου - Μπαλατσινού;

Άκης Πετρετζίκης: Πώς σχολιάζει το διαζύγιο Κωστόπουλου - Μπαλατσινού;

«Πιστεύω ότι και η Τζένη και ο Πέτρος είναι πολύ έξυπνοι άνθρωποι και για να το κάνουν είναι για καλό τους»

Άκης Πετρετζίκης: Πώς σχολιάζει το διαζύγιο Κωστόπουλου - Μπαλατσινού;
Με αφορμή την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σεζόν και το γεγονός, ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πρωινό mou, ο Άκης Πετρετζίκης, αναφέρεται στην τελευταία του συνέντευξη στο πολυσυζητημένο διαζύγιο Τζένης Μπαλατσινού-Πέτρου Κωστόπουλου, αλλά και στο πως αντιδρά εκείνος σε έναν χωρισμό.

«Πιστεύω ότι και η Τζένη και ο Πέτρος είναι πολύ έξυπνοι άνθρωποι και για να το κάνουν είναι για καλό τους. Από εκεί και πέρα δεν μπορείς να πεις ότι στεναχωρήθηκες ή χάρηκες, γιατί κάποιες φορές όταν δεν λειτουργεί κάτι, καλύτερα να το σταματήσεις, από το να το αφήνεις να διαιωνίζεται και να βγαίνει κάτι κακό. Εγώ, βέβαια, δεν είδα ποτέ κάτι κακό. Αντιθέτως, είδα κάτι πολύ όμορφο. Βέβαια, μέσα στο σπίτι του καθενός δεν μπορεί να βρίσκεται ο καθένας. Η απόφαση τους είναι σεβαστή από τον καθένα και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσο για το πώς εκείνος αντιδρά σε έναν χωρισμό, ο γνωστός σεφ εξομολογείται «Προσωπικά, κλείνομαι περισσότερο στον εαυτό μου. Θα στεναχωρηθώ, αλλά δεν θέλω πολύ κόσμο δίπλα μου. Όταν τελειώνει κάτι στεναχωριέσαι» και καταλήγει «Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να έχω περάσει κατάθλιψη. Αν δεν λειτουργεί κάτι, καλύτερα το αφήνεις. Δεν γίνεται να το σταματήσεις και μετά από δύο-τρεις μήνες να πεις «γιατί το έκανα». Αν δεν έπρεπε να το ‘χες κάνει, να μην το έκανες εξ’ αρχής. Το άφησες, γιατί δεν σου δίνει κάτι, οπότε πρέπει να το ξεπεράσεις».


Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης