Κατερίνη: Σήμερα η κηδεία μάνας και κόρης - Σοκάρουν οι φωτογραφίες με το κατεστραμμένο αυτοκίνητο

Κατερίνη: Σήμερα η κηδεία μάνας και κόρης - Σοκάρουν οι φωτογραφίες με το κατεστραμμένο αυτοκίνητο

Στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας Κατερίνης το «τελευταίο αντίο» - Ακαριαίος ο θάνατος των δύο - Την ημέρα της εξαφάνισης η πτώση στη χαράδρα, λέει η ιατροδικαστής

pieira-n1
Το «τελευταίο αντίο» θα πουν σήμερα το πρωί συγγενείς και φίλοι στην 17χρονη Μαρία–Ιωάννα και στη μητέρα της Σβέτα, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα 120 μέτρων εννέα ημέρες μετά την εξαφάνισή τους .

Η κηδεία τους θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας Κατερίνης. Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και σύζυγος και οι δυο κόρες και αδερφές της άτυχης μητέρας και κόρης, οι οποίοι είναι σοκαρισμένοι με αυτή την τραγική κατάληξη.

Σύμφωνα με το πόρισμα ο θάνατος και των δυο γυναικών ήταν ακαριαίος. Η ιατροδικαστής Λήδα Κοβάτση που εξέτασε τις σορούς των δυο γυναικών είπε στο protothema.gr:  «Φέρουν πολλαπλές βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα, συνεπεία της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου μετά την πτώση σε χαράδρα 120 μετρων. Ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται την ημέρα της εξαφάνισής τους, στις 8 Νοεμβρίου».

car-kater2
car-kater


Μάνα και κόρη έφυγαν από το σπίτι τους στην Κατερίνη ανήμερα των γενεθλίων του κοριτσιού. Εννέα ημέρες η οικογένειά τους ζούσε με την αγωνία μέχρι που οι αρχές τις εντόπισαν σε χαράδρα στην οποία είχαν πέσει με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα της 17χρονης.

Κλείσιμο
Σε δηλώσεις του ο πατέρας φάνηκε πεπεισμένος πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία. Όπως είπε η σύζυγός του λάτρευε την κόρη τους και δεν θα της έκανε ποτέ κακό, προσθέτοντας ότι τίποτα δεν προμήνυε ότι θα σκεφτόταν την αυτοκτονία καθώς πριν φύγει από το σπίτι τη μοιραία ημέρα έκανε ό,τι ακριβώς έκανε κάθε πρωί.  Σύμφωνα με τον ίδιο ο δρόμος σε εκείνο το σημείο ήταν πολύ επικίνδυνος και ενδέχεται η σύζυγός του να μην ήταν συγκεντρωμένη στην οδήγηση με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει από το δρόμο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης