Συλλήψεις για πώληση λαθραίων τσιγάρων στην Κομοτηνή

Συλλήψεις για πώληση λαθραίων τσιγάρων στην Κομοτηνή

Οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος και έναν ηλικιωμένο που διακινούσε στον δρόμο τα παράνομα τσιγάρα 

Συλλήψεις για πώληση λαθραίων τσιγάρων στην Κομοτηνή
Σε δυο περιπτώσεις λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων επιλήφθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. στην Κομοτηνή, συλλαμβάνοντας τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος και έναν ηλικιωμένο που διακινούσε στον δρόμο τα παράνομα τσιγάρα.

Αρχικά, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έκαναν έλεγχο στην επιχείρηση ενός 49χρονου Έλληνα και διαπίστωσαν ότι διέθετε προς πώληση 20 πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Στη συνέχεια, άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν έναν 80χρονο που περίμενε αγοραστές για άλλα 320 λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Κλείσιμο
Και οι δυο συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης με ξεχωριστές δικογραφίες, αλλά την ίδια κατηγορία της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα. Τα λαθραία εμπορεύματα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο Κομοτηνής για να υπολογιστούν οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης