Χαλκιδική: «Δίδυμο» Ελλήνων διαρρηκτών χτύπησε τέσσερα εξοχικά

Χαλκιδική: «Δίδυμο» Ελλήνων διαρρηκτών χτύπησε τέσσερα εξοχικά

Λίγες ώρες μετά την εισβολή τους στο εξοχικό ενός 45χρονου από το οποίο έκλεψαν διάφορα αντικείμενα μικρής αξίας, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των δραστών ηλικίας 45 και 39 χρόνων και τους συνέλαβαν με τα κλοπιμαία

Χαλκιδική: «Δίδυμο» Ελλήνων διαρρηκτών χτύπησε τέσσερα εξοχικά
Τρεις φορές αποπειράθηκε να διαρρήξει ισάριθμες εξοχικές κατοικίες στην Καλλικράτεια της Χαλκιδικής ένα «δίδυμο» Ελλήνων κακοποιών, αλλά απέτυχε να τρυπώσει στο εσωτερικό τους. Η τέταρτη προσπάθειά τους ήταν επιτυχημένη, όμως κατέληξαν στα χέρια των ανδρών του τμήματος της περιοχής!

Λίγες ώρες μετά την εισβολή τους στο εξοχικό ενός 45χρονου από το οποίο έκλεψαν διάφορα αντικείμενα μικρής αξίας, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των δραστών ηλικίας 45 και 39 χρόνων και τους συνέλαβαν με τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Στην πορεία της προανάκρισης αποκαλύφθηκαν και οι τρεις προηγούμενες απόπειρες διάρρηξης κι έτσι οι δυο κακοποιοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής με κατηγορίες για κλοπές τετελεσμένη και σε απόπειρα.

*** Περισσότερα από τρία χρόνια πέρασαν από την διάρρηξη που είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2014 στο σπίτι ενός 41χρονου σε περιοχή του Κιλκίς, απ' όπου είχαν κλαπεί έξι χρυσές λίρες συνολικής αξίας 1.500 ευρώ. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε τώρα από την Ασφάλεια και ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 25χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης