Δεν μπόρεσε να τον χτυπήσει και ξέσπασε στο αυτοκίνητο
Το θύμα έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα Κρεστένων, όπου υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του 46χρονου και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν το πρωί της Παρασκευής
Μάνος Τσαγκαράκης
Με άγριες διαθέσεις εισέβαλε σε ένα μπαρ στην Κρέστενα, τα ξημερώματα της Πέμπτης, ένας 46χρονος ο οποίος άρχισε να καθυβρίζει χυδαία έναν 45χρονο θαμώνα και να απειλεί ότι θα τον ξυλοκοπήσει! Δεν τα κατάφερε, όμως, και ξέσπασε στο… αυτοκίνητό του!
Για να αποφευχθεί κάποιο σοβαρό επεισόδιο, οι υπόλοιποι θαμώνες έβγαλαν έξω από το κατάστημα τον «νταή» και ο 45χρονος παρέμεινε σε αυτό πίνοντας το ποτό του. Όταν βγήκε έξω, όμως, τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς βρήκε το αυτοκίνητό του… σμπαράλια, με σπασμένο παρμπρίζ, βουλιαγμένες πόρτες και τα λάστιχα κομμένα με μαχαίρι!
Το θύμα έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα Κρεστένων, όπου υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του 46χρονου και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν το πρωί της Παρασκευής. Σε βάρος του σχημάτισαν δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απειλή και εξύβριση, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου.
Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης; Η CrediaBank γίνεται συνοδηγός στην επιχειρηματική σου διαδρομή και σε βοηθά να φτάσεις πιο γρήγορα στον προορισμό σου.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.