Ρέθυμνο: Ληστής είχε ως όπλο… πυροσβεστήρα

Ρέθυμνο: Ληστής είχε ως όπλο… πυροσβεστήρα

Ο δράστης επιτέθηκε σε οδηγό αυτοκινήτου που σταμάτησε, επειδή εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του

Ρέθυμνο: Ληστής είχε ως όπλο… πυροσβεστήρα
Ασυνήθιστα όπλα επέλεξε να χρησιμοποιήσει ένας άνδρας για να ληστέψει τον οδηγό ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου, όταν μπήκε μπροστά του για να τον αναγκάσει να σταματήσει σε έναν δρόμο όπου κινούνταν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του δυτικού Ρεθύμνου.

Ο δράστης επιτέθηκε αιφνιδιαστικά στον ανυποψίαστο οδηγό μόλις κατέβηκε για να δει τί συνέβαινε και τον χτύπησε άγρια, πρώτα με ένα μπαστούνι και στη συνέχεια με τον… πυροσβεστήρα του αυτοκινήτου του τραυματίζοντάς τον! Όταν έκαμψε κάθε προσπάθειά του να αντισταθεί, άρπαξε από τις τσέπες του το κινητό του και 250 ευρώ που είχε πάνω του και εξαφανίστηκε.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, στους οποίους κατονόμασε τον ληστή καθώς ήταν… γνωστός του! Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ρεθύμνου ο οποίος του άσκησε δίωξη για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και ληστεία. Όμως, μετά την απολογία του στον ανακριτή υπήρξε διαφωνία με τον εισαγγελέα για το αν έπρεπε να προφυλακιστεί και η τελική κρίση ανήκει πλέον στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης