Συνέλαβαν 61χρονο με σχεδόν πέντε κιλά κάνναβης

Συνέλαβαν 61χρονο με σχεδόν πέντε κιλά κάνναβης

Και την έφοδο που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του, βρήκαν στα δωμάτια και σε μια παρακείμενη αποθήκη διάφορες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 341,2 γραμμαρίων

Συνέλαβαν 61χρονο με σχεδόν πέντε κιλά κάνναβης
Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ότι οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς έχουν άριστες πληροφορίες για όσους διακινούν παράνομες ουσίες στη βόρεια Ελλάδα. Μια ακόμη... εκδρομή τους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, έριξε στα χέρια τους έναν 61χρονο Έλληνα με σημαντική ποσότητα κάνναβης!

Και την έφοδο που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του, βρήκαν στα δωμάτια και σε μια παρακείμενη αποθήκη διάφορες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 341,2 γραμμαρίων και άλλες τρεις συσκευασίες με φύλλα και κλαδιά από δενδρύλλια κάνναβης συνολικού βάρους τριών κιλών και 362 γραμμαρίων.

Τα συνολικά τέσσερα κιλά και 703,2 γραμμάρια κάνναβης κατασχέθηκαν και ο 61χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος άσκησε δίωξη σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης