Ανήλικος ξάφρισε τις εισπράξεις ταξιτζή στη Βέροια

Ανήλικος ξάφρισε τις εισπράξεις ταξιτζή στη Βέροια

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του λιλιπούτειου δράστη περιλαμβάνεται και η 35χρονη μητέρα του που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου

Ανήλικος ξάφρισε τις εισπράξεις ταξιτζή στη Βέροια
Δεν τον έπιανε το... μάτι κι έτσι κατάφερε να τρυπώσει ανενόχλητος στο ταξί ενός 43χρονου που ήταν σταθμευμένο ξεκλείδωτο στη Βέροια, ένας πιτσιρίκος ο οποίος κατάφερε να «βουτήξει» τις εισπράξεις ύψους 275 ευρώ και να εξαφανιστεί τρέχοντας πριν τον προλάβει ο ιδιοκτήτης! 

Η κλοπή έγινε στις 6 Αυγούστου και εξιχνιάστηκε μετά από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του λιλιπούτειου δράστη για κλοπή και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας. Σε αυτήν, περιλαμβάνεται και η 35χρονη μητέρα του που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. 

*** «Χέρι» στην παραγωγή ενός 47χρονου έβαλε ένας 60χρονος Τούρκος, ο οποίος άρπαξε 44 κιλά σταφύλια από το αμπέλι του αγρότη στην περιοχή της Νέας Γωνιάς Χαλκιδικής! Όμως, δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί και συνελήφθη από αστυνομικούς που επέστρεψαν τα κλεμμένα σταφύλια στον παραγωγό. Ο αλλοδαπός δράστης ανακρίνεται και για άλλες κλοπές, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης