Νεαρός έκανε... «31» στις διαρρήξεις στο Ηράκλειο!

Νεαρός έκανε... «31» στις διαρρήξεις στο Ηράκλειο!

Δρούσε ανενόχλητος επί εννιά ολόκληρους μήνες

Νεαρός έκανε... «31» στις διαρρήξεις στο Ηράκλειο!
Επί εννιά ολόκληρους μήνες δρούσε στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου ένας νεαρός Έλληνας διαρρήκτης, που είχε προκαλέσει «πονοκέφαλο» τόσο στους ιδιοκτήτες σπιτιών όσο και στις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες. Μετά την προφυλάκισή του, αποκαλύφθηκε ότι είχε κάνει... «31» στις διαρρήξεις!

Ο 20χρονος κακοποιός βρίσκεται ήδη από καιρό κρατούμενος στη φυλακή, ωστόσο η έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας δεν σταμάτησε με τη σύλληψή του. Έτσι, αποκαλύφθηκε ότι ο ίδιος είχε διαπράξει άλλες 27 διαρρήξεις και τέσσερις απόπειρες στο διάστημα από τις 26 Σεπτεμβρίου του 2016 ως φέτος στις 14 Ιουνίου και είχε αρπάξει μετρητά ύψους 1.000 δολαρίων, αλλά και κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ!

Οι 27 κλοπές και διαρρήξεις είχαν γίνει σε γραφεία και σπίτια στο Ηράκλειο και οι άνδρες της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνες, για να εξιχνιάσουν και άλλες υποθέσεις στις οποίες ενδέχεται να εμπλέκεται ο νεαρός διαρρήκτης. Στο μεταξύ, διαβίβασαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου την συμπληρωματική δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης