Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ: «Δεν είναι προκλητικός ο μισθός των 1.875 ευρώ του μαέστρου της ΔΕΗ»

Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ: «Δεν είναι προκλητικός ο μισθός των 1.875 ευρώ του μαέστρου της ΔΕΗ»

Κανένα... φάλτσο δεν «άκουσε» ο εκπρόσωπος των εργαζομένων και μιλά για στοχοποίηση της εταιρείας

Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ: «Δεν είναι προκλητικός ο μισθός των 1.875 ευρώ του μαέστρου της ΔΕΗ»
Στην... στοχοποίηση της εταιρείας από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης απέδωσε τον θόρυβο που ξέσπασε για την πρόσληψη καλλιτεχνικού Διευθυντή στη ΔΕΗ ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης.

Μιλώντας στον Alpha 9.89 ο Γιώργος Αδαμίδης υποστήριξε μάλιστα ότι ο μισθός των 1.875 ευρώ του μαέστρου της ΔΕΗ... δεν είναι προκλητικός

«Γίνεται μια πρόσληψη, ο μισθός των 1.875 ευρώ δεν είναι προκλητικός. Είναι για έναν χρόνο ο μαέστρος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αδαμίδης και πρόσθεσε ότι η «η χορωδία της ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ λειτουργεί από το 1978. 

«Έχει δώσει εκατοντάδες παραστάσεις με μοναδικές διακρίσεις. Είναι από τις πιο καταξιωμένες της χώρας, είναι περίεργο που ο κόσμος δεν την ήξερε. Συνόδευε την αποστολή της Ολυμπιακής Φλόγας η χορωδία με εξαιρετικές ερμηνείες. Οι Έλληνες πολίτες δεν αντιτίθενται σε τέτοιου είδους δράσεις, το παράδοξο θα ήταν να αμειβόταν από χρήματα των πολιτών» σημείωσε επίσης και πρόσθεσε:
Κλείσιμο

«Αδικούμε τη χώρα μας με όλες αυτές τις ιστορίες. Έχει στοχοποιηθεί η εταιρεία. Έχω εκπλαγεί με τα δημοσιεύματα ότι "η ΔΕΗ με τέτοια χάλια προσλαμβάνει καλλιτεχνικό διευθυντή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης