Λευκωσία: «Επιθυμούμε να επικρατήσει η ομαλότητα στην Τουρκία»

Λευκωσία: «Επιθυμούμε να επικρατήσει η ομαλότητα στην Τουρκία»

«Εμείς επιθυμούμε να επικρατήσει ομαλότητα στην Τουρκία, ώστε να ληφθούν οι αποφάσεις που πρέπει, για το Κυπριακό», δήλωσε απόψε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης - Εθνικό Συμβούλιο άμεσα ζήτησε ο Νικόλας Παπαδόπουλος

Λευκωσία: «Επιθυμούμε να επικρατήσει η ομαλότητα στην Τουρκία»
Εξαιρετικά επιφυλακτικοί για την πολιτική που θα ακολουθήσει η Άγκυρα μετά το δημοψήφισμα στο Κυπριακό εμφανίζονται εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου στη Λευκωσία. 

«Εμείς επιθυμούμε να επικρατήσει ομαλότητα στην Τουρκία, ώστε να ληφθούν οι αποφάσεις που πρέπει, για το Κυπριακό», δήλωσε απόψε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ενδιαφέρει, όχι μόνο την Κύπρο, αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες, ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης.

Υπάρχει, είπε, «ένα επίπεδο ανησυχίας, αφού σε κάθε περίπτωση η Τουρκία από αύριο θα είναι μια διαφορετική χώρα». Σε δήλωση στο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ ο κ. Χριστοδουλίδης επεσήμανε ότι είναι πρόωρο να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού με ανάρτηση του στο Twitter επεσήμανε: «Και τώρα Κυπριακό. Να δούμε τις κινήσεις της τουρκικής πλευράς, να τις αξιολογήσουμε σοβαρά και να προχωρήσουμε συλλογικά» γράφει ο ΓΓ του ΑΚΕΛ. 
Κλείσιμο

Σχεδόν στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η παρέμβαση του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Εθνικό Συμβούλιο άμεσα. Ακόμα πιο επιβεβλημένη η ολική αξιολόγηση της κατάστασης στην Τουρκία και η εφαρμογή νέας στρατηγικής έναντί της». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης