Έκλεψε ακόμη και τα... χάπια από δυο σπίτια στη Ρόδο

Έκλεψε ακόμη και τα... χάπια από δυο σπίτια στη Ρόδο

Ο 23χρονος Έλληνας ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας για την διπλή διάρρηξη που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης και συνελήφθη

Έκλεψε ακόμη και τα... χάπια από δυο σπίτια στη Ρόδο
Όλα δικά τους τα ήθελε ο νεαρός που διέρρηξε δυο σπίτι μέσα σε λίγη ώρα στην πόλη της Ρόδου αφού, εκτός από τα υπόλοιπα κλοπιμαία, δεν δίστασε να αρπάξει ακόμη και τα... ναρκωτικά χάπια που κατείχαν νόμιμα οι ιδιοκτήτες! Όπως διαπιστώθηκε, μάλιστα, ήταν και χασισοκαλλιεργητής.

Ο 23χρονος Έλληνας ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας για την διπλή διάρρηξη που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης και συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Κατά την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στο σπίτι του οι δυο τηλεοράσεις που είχε κλέψει, αλλά εντοπίστηκε και ένα εγκαταλελειμμένο παράπηγμα που χρησιμοποιούσε ως κρυψώνα. 

Μέσα σε αυτό, βρέθηκαν τα 90 φαρμακευτικά ναρκωτικά  χάπια που είχε αρπάξει από τα σπίτια, αλλά και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που προερχόταν από το ένα και μοναδικό δενδρύλλιο που καλλιεργούσε στο χώρο! Ο 23χρονος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για κλοπή, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Δεκάδες ναρκωτικά χάπια, που πάντως δεν ήταν κλεμμένα, ανακάλυψαν και οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας κατά τον έλεγχο που έκαναν σε έναν 30χρονο Έλληνα σε περιοχή της Ημαθίας. Ο νεαρός είχε πάνω του και στο σπίτι του συνολικά 117 ναρκωτικά χάπια χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη ιατρική συνταγή κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης