Ενταση μεταξύ φοιτητών επικρατεί από νωρίς το πρωί στη σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου στου Ζωγράφου.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, φοιτητές των ΕΑΑΚ έχουν έρθει στα χέρια με φοιτητές της Πανσπουδαστικής (ΚΚΕ) με αποτέλεσμα η κατάσταση να έχει βγει εκτός ελέγχου.
Επειδή τα επεισόδια είναι ακόμα σε εξέλιξη, ανακοινώθηκε ότι από τις 12.30 σήμερα το μεσημέρι η σχολή κλείνει και τα μαθήματα δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε αύριο Παρασκευή.
Η ανακοίνωση της Σχολής για αναστολή των μαθημάτων
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.