Νέα στοιχεία για τον λέκτορα με το αρσενικό - Τι δηλώνει ο γιατρός της υπόθεσης

Νέα στοιχεία για τον λέκτορα με το αρσενικό - Τι δηλώνει ο γιατρός της υπόθεσης

Πρόκειται για τον γιατρό που είχε αναλάβει την ιατρική παρακολούθηση του καθηγητή και της κόρης του - Βρέθηκε αρσενικό πάνω από τα όρια και στην ανήλικη κόρη, σύμφωνα με τον γιατρό του λέκτορα 

Νέα στοιχεία για τον λέκτορα με το αρσενικό - Τι δηλώνει ο γιατρός της υπόθεσης
Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία φέρνει στο φως το protothema.gr σχετικά με την υπόθεση του λέκτορα του ΑΠΘ, στη Θεσσαλονίκη που έσταζε «αρσενικό» και θάνατο στη γυναίκα του και τη γιαγιά της.  

Ο λέκτορας κρίθηκε προφυλακιστέος την περασμένη Παρασκευή, αφού φέρεται να οδήγησε σε αργό και βασανιστικό θάνατο την γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του, αλλά και την γιαγιά της. Ο άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά συρροή. 

Κλείσιμο
To protothema.gr φέρνει στο φως την κατάθεση που έδωσε στις αρχές ο γιατρός, στον οποίο είχε απευθυνθεί ο λέκτορας και είχε ζητήσει τη γνώμη του. Ο συγκεκριμένος γιατρός μάλιστα ήταν αυτός που παρακολουθούσε το τον κατηγορούμενο όσο και την ανήλικη κόρη που είχε αποκτήσει με την άτυχη 34χρονη σύζυγό του.







«Στις 22 ή 23 Αυγούστου με επισκέφτηκαν στο ιατρείο μου ο λέκτορας μαζί με τον αδερφό της γυναίκας του».

Ο λέκτορας είχε επισκεφτεί τον γιατρό στο ιατρείο του και τον είχε ενημερώσει πως η γυναίκα του νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση και η γιαγιά της καταλήξει λίγες ημέρες πριν. «Τα αίτια θανάτου της γιαγιάς, αλλά και η κατάσταση της συζύγου του από όσα μου ανέφεραν ήταν υπό διερεύνηση. Μου ανέφεραν ότι είχαν γίνει κάποιες εξετάσεις στο αίμα για την σύζυγο και την γιαγιά της και έδειξαν υψηλή συγκέντρωση καδμίου, ενώ ήταν προς αναμονή των αποτελεσμάτων σε τρίχες από κάποιο εργαστήριο του εξωτερικού».

Ο γιατρός όπως κατέθεσε τη συγκεκριμένη στιγμή δεν μπορούσε να βοηθήσει ενώ όταν πληροφορήθηκε και για τον θάνατο της συζύγου του λίγες ημέρες αργότερα, συνέστησε στον καθηγητή του ΑΠΘ να στείλει ούρα στη Γερμανία, τόσο δικά του, όσο και της κορούλας του. «Πράγματι με μέριμνά μου αποστάλθηκαν σε εργαστήριο της Γερμανίας. Προέκυψε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η κόρη του δεν παρουσίασαν αυξημένα ποσοστά καδμίου, όμως παρουσίασαν υψηλότερες τιμές από το όριο σε αρσενικό και έχρηζαν θεραπείας».

Πατέρας και κόρη είχαν ακολουθήσει ειδική θεραπεία μετά τον θάνατο της συζύγου του αλλά και της γιαγιάς.

Ο λέκτορας μάλιστα είχε αποδώσει την αιτία θανάτου της συζύγου του στο νερό όπως υποστηρίζει ο γιατρός: «Αναφορικά με την αιτία της δηλητηρίασης της συζύγου του μου ανέφερε ότι ίσως να ευθύνεται το νερό της εξοχικής τους κατοικίας». 

Ο καθηγητής του ΑΠΘ σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της η ερωμένη του και σήμερα σύντροφός του με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί μόλις 16 μηνών, είχε πει και στην ίδια πως η γυναίκα του είχε πάθει δηλητηρίαση πιθανόν από νερό στο εξοχικό του.
Από την μέχρι τώρα σχηματισθείσα δικογραφία προκύπτει απέκκριση αρσενικού κάτω των φυσιολογικών ορίων. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης