Μεσολόγγι: Ξάφρισαν δυο περίπτερα αλλά συνελήφθησαν

Μεσολόγγι: Ξάφρισαν δυο περίπτερα αλλά συνελήφθησαν

Οι δύο δράστες έβγαζαν «μεροκάματο» κλέβοντας τις εισπράξεις από τους ιδιοκτήτες περιπτέρων στην ευρύτερη περιοχή

Μεσολόγγι: Ξάφρισαν δυο περίπτερα αλλά συνελήφθησαν
Πεπειραμένος στις κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης, αλλά και σε διάφορα άλλα αδικήματα, ήταν ένας από τους δυο δράστες που έβγαζαν «μεροκάματο» κλέβοντας τις εισπράξεις από τους ιδιοκτήτες περιπτέρων στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου. Μέσα σε λίγες ώρες ξάφρισαν δυο περιπτερούχους, αλλά δεν απέφυγαν τη σύλληψη.

Ο 35χρονος σεσημασμένος κακοποιός πήγε παριστάνοντας τον πελάτη στο περίπτερο ενός 67χρονου στην περιοχή Σταμνά της Αιτωλοακαρνανίας και ο 28χρονος συνεργός του στάθμευσε σε κοντινό σημείο το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Ο δράστης απασχόλησε τον ηλικιωμένο περιπτερούχο και, όταν κατάφερε να αρπάξει 230 ευρώ από το συρτάρι του ταμείου, χώθηκε στο Ι.Χ. του συνεργού του με το οποίο διέφυγαν.

Όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Τροχαίας ενώ κινούνταν στην εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων στο ύψος του Κεφαλόβρυσου και συνελήφθησαν. Στην Ασφάλεια Μεσολογγίου όπου οδηγήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οι ίδιοι είχαν ξαφρίσει το προηγούμενο βράδυ άλλο ένα περίπτερο στην πόλη του Μεσολογγίου, αρπάζοντας με την ίδια μέθοδο 70 ευρώ.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης