Στην εν λόγω τελετή πρόκειται να παραστούν εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών καθώς και τα μέλη του εκεί διαπιστευμένου Προξενικού Σώματος.
Κατόπιν εντολής του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά,
Κλείσιμο
έχει μεταβεί στη Βραζιλία ο πρέσβης της Ελλάδας στην Αργεντινή Δημήτρης Ζεβελάκης ο οποίος έχει αναλάβει τον συντονισμό των απαραίτητων γραφειοκρατικών διαδικασιών για τον επαναπατρισμό της σορού του κ. Αμοιρίδη.
Στο Ρίο βρίσκεται και κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διερευνήσει σε συνεργασία με τις βραζιλιανικές Αρχές τις σχετικές με την υπόθεση έρευνες.
Αφού ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες, μερίμνη του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, θα μεταφερθεί η σορός του άτυχου διπλωμάτη στην Ελλάδα και θα τελεστεί η κηδεία του στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογενείας του.
Στη σημερινή επιμνημόσυνη τελετή στο Ρίο θα παραστούν ο πρεσβευτής της Ελλάδας στην Αργεντινή, Δημήτρης Ζεβελάκης, καθώς και ο γενικός πρόξενος στο Σάο Πάολο, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς