Ιωάννινα: Έπιασαν τον δεύτερο μεταφορέα των 66 κιλών χασίς

Ιωάννινα: Έπιασαν τον δεύτερο μεταφορέα των 66 κιλών χασίς

Ο 35χρονος Αλβανός ήταν ο συνοδηγός του 41χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής στην κοινότητα Λυκόστομο 

Ιωάννινα: Έπιασαν τον δεύτερο μεταφορέα των 66 κιλών χασίς
Στην Καλαμπάκα βρήκαν κρυμμένο οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων τον 35χρονο Αλβανό που αναζητούσαν ως συνοδηγό του 41χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής στην κοινότητα Λυκόστομο Ιωαννίνων ενώ μετέφερε 61 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 65 κιλών και 700 γραμμαρίων.


Τα στοιχεία του αλλοδαπού ήταν γνωστά και σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. 

Ήταν αργά το βράδυ του Σαββάτου όταν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης εντόπισαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή της Ασφάκας και του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Κατάλαβε, όμως, ότι δεν θα τα κατάφερνε και, μαζί με τον συνεπιβάτη του, εγκατέλειψαν το όχημα με τα ναρκωτικά και τράπηκαν σε φυγή.


Όμως, το επόμενο πρωί συνελήφθη ο Έλληνας οδηγός του αυτοκινήτου, το οποίο κατασχέθηκε. Από την έρευνα εξακριβώθηκε ότι τη μεταφορά των ναρκωτικών από την πατρίδα του είχε οργανώσει ένας δεύτερος 35χρονος Αλβανός, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά αλλά δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης