Έκλεψαν καθίσματα από το γήπεδο της Παναχαϊκής!

Έκλεψαν καθίσματα από το γήπεδο της Παναχαϊκής!

Κάποιοι επιτήδειοι γοητεύτηκαν από τα ολοκαίνουργα καθίσματα του γηπέδου της Αγυιάς και τρύπωσαν το βράδυ της Κυριακής μετά το παιχνίδι στον χώρο, για να τα... ξηλώσουν!

Έκλεψαν καθίσματα από το γήπεδο της Παναχαϊκής!
Πίκρα και απογοήτευση δοκίμασαν τα μέλη της διοίκησης της Παναχαϊκής μετά τον αγώνα της με το Λουτράκι παρ' όλο που ήταν ο πρώτος που έδινε η ιστορική ομάδα της Πάτρας επιστρέφοντας στην... προαιώνια έδρα της, το γήπεδο της Αγυιάς, για την ανακατασκευή του οποίου ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα.


Κάποιοι επιτήδειοι γοητεύτηκαν από τα ολοκαίνουργα καθίσματα που είχαν τοποθετηθεί στην εξέδρα των επισήμων και φρόντισαν να τρυπώσουν στο γήπεδο το βράδυ της Κυριακής μετά το παιχνίδι, για να τα... ξηλώσουν! Έκπληκτοι οι υπεύθυνοι του πατρινού σωματείου διαπίστωσαν ότι είχαν κλαπεί κάμποσα καθίσματα με τα μαξιλαράκια τους και ενημέρωσαν την Αστυνομία.


Οι άνδρες της Ασφάλειας αναζητούν τους δράστες της ασυνήθιστης κλοπής και είναι βέβαιοι ότι τα αναπαυτικά καθίσματα θα... κοσμούν πλέον κάποιο σπίτι! Στο μεταξύ, οι υπεύθυνοι της Παναχαϊκής Συμμαχίας προσανατολίζονται στην πρόσληψη νυχτοφύλακα για να εξασφαλίσουν ότι θα αποτραπεί οποιαδήποτε νέα προσπάθεια κλοπής στο γήπεδο της Αγυιάς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης