Πατέρας και γιοι διακινούσαν ναρκωτικά στην Ξάνθη

Πατέρας και γιοι διακινούσαν ναρκωτικά στην Ξάνθη

Το χασίς κατασχέθηκε και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης και τους ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Πατέρας και γιοι διακινούσαν ναρκωτικά στην Ξάνθη
Και στην πόλη και σε ένα χωριό της Ξάνθης είχαν «πελατεία» ένας ηλικιωμένος και οι δυο γιοι του, που ήταν έτοιμοι να διακινήσουν δεκάδες συσκευασίες με χασίς τις οποίες είχαν κρυμμένες στο σπίτι τους και στο εξοχικό τους!

Με μια συντονισμένη επιχείρηση οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έρευνες στη μόνιμη κατοικία του 68χρονου και των δυο παιδιών του ηλικίας 38 και 34 χρόνων, αλλά και στο εξοχικό που διατηρούν στην περιφέρεια του νομού. Και στα δυο, ο εκπαιδευμένος σκύλος που είχαν μαζί τους ξετρύπωσε, όχι μια ή δυο, αλλά… 68 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 259,9 γραμμαρίων!

Το χασίς κατασχέθηκε και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης και τους ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Άλλες τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 67 γραμμαρίων ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 50χρονου σε χωριό της Καβάλας και τον συνέλαβαν για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης