Καρδίτσα: Γέμισαν το καρότσι και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν

Καρδίτσα: Γέμισαν το καρότσι και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν

Οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ σήμαναν συναγερμό και αμέσως έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στους τρεις άνδρες και τις τρεις γυναίκες

Καρδίτσα: Γέμισαν το καρότσι και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν
Φτάνοντας στο ταμείο ενός σούπερ μάρκετ στην Καρδίτσα με το καρότσι τους γεμάτο με εμπορεύματα σημαντικής αξίας, έκαναν… παράκαμψη και προσπάθησαν να φύγουν χωρίς να πληρώσουν τρία ζευγάρια νεαρών που παρίσταναν τους πελάτες!

Όμως, οι υπάλληλοι σήμαναν συναγερμό και αμέσως έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στους τρεις άνδρες και τις τρεις γυναίκες ηλικίας από 15 ως 29 χρόνων και επέστρεψαν το γεμάτο καρότσι στο κατάστημα. Οι δράστες ανακρίνονται για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας.
 
*** Μια φορητή ταμειακή μηχανή «σήκωσε» ένας 32χρονος, όχι από κατάστημα στη Λάρισα, αλλά από το εσωτερικό του αυτοκινήτου ενός 38χρονου που το είχε ξεχάσει ανασφάλιστο! Όμως, συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η ταμειακή μηχανή αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης