Άρτα: Εξιχνιάστηκαν τρεις διαρρήξεις σπιτιών

Άρτα: Εξιχνιάστηκαν τρεις διαρρήξεις σπιτιών

Ο νεαρός κακοποιός είχε αρπάξει 300 ευρώ από ένα σπίτι στην κοινότητα Καλαμιά, κοσμήματα και δύο κινητά από ένα άλλο σπίτι στην κοινότητα Φιλοθέη και κοσμήματα και 200 ευρώ από άλλο ένα που διέρρηξε στην ίδια περιοχή

Άρτα: Εξιχνιάστηκαν τρεις διαρρήξεις σπιτιών
Το modus operandi ενός διαρρήκτη που δρούσε από τον Απρίλιο του 2015 ως τον περασμένο Μάρτιο στις κοινότητες της Άρτας, οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στην ταυτοποίηση του 24χρονου Έλληνα δράστη και την εξιχνίαση των εισβολών του σε τρία σπίτια δυο διαφορετικών χωριών. 

Ο νεαρός κακοποιός είχε αρπάξει 300 ευρώ από ένα σπίτι στην κοινότητα Καλαμιά στις 22 Απριλίου του 2015, κοσμήματα και δύο κινητά από ένα άλλο σπίτι στην κοινότητα Φιλοθέη στις 23 Σεπτεμβρίου του 2015 και κοσμήματα και 200 ευρώ από άλλο ένα που διέρρηξε στην ίδια περιοχή στις 26 Μαρτίου φέτος. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν έχει χτυπήσει και σε άλλες περιοχές.

Κλείσιμο
*** Μια τηλεόραση ήταν η λεία τεσσάρων νεαρών Ελλήνων που διέρρηξαν μια μονακατοικία στους Μεταξάδες Έβρου και διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο. Από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Διδυμοτείχου, εντοπίστηκαν οι δράστες ηλικίας 31, 30, 23 και 22 χρόνων, συνελήφθησαν και κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και δύο διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ βρέθηκε η τηλεόραση και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Οι τέσσερις νεαροί, από τους οποίους ο 30χρονος και ο 23χρονος είχαν συλληφθεί και στο παρελθόν για κλοπές, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης