Νέες συλλήψεις για κροτίδες στην Κρήτη

Νέες συλλήψεις για κροτίδες στην Κρήτη

Συνελήφθησαν δυο γυναίκες κι ένας άντρας

Νέες συλλήψεις για κροτίδες στην Κρήτη
Χιλιάδες πυροτεχνήματα σκόπευε να ρίξει στην πασχαλινή αγορά ένας 43χρονος ιδιοκτήτης περιπτέρου σε περιοχή του Αγίου Νικολάου Λασιθίου, αλλά τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο.

Τόσο στο περίπτερο όσο και σε μια αποθήκη του 43χρονου, βρέθηκαν συνολικά 19.043 παιδικά αθύρματα τα οποία σκόπευε να διαθέσει προς πώληση χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής και κατασχέθηκαν. Ο περιπτερούχος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου που του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας.

*** Άλλα 1.227 παιδικά αθύρματα κατέσχεσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας κατάστημα ιδιοκτησίας μιας 45χρονης στην Καλαμάτα, όπου έκαναν έρευνα. Η επιχειρηματίας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

*** Στην περιοχή της Βιάννου, μετά από έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στο κατάστημα μιας 48χρονης, βρέθηκαν 180 κροτίδες που κατασχέθηκαν και η ιδιοκτήτρια παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης