Έδρα την αερολέσχη Μεσολογγίου φέρεται να είχε το κύκλωμα διακίνησης μεταναστών που εξάρθρωσαν άνδρες της ασφάλειας Αττικής με έφοδό τους την Τετάρτη.
Στο κύκλωμα συμμετείχε ο πρόεδρος της αερολέσχης και πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου ο οποίος και συνελήφθη όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν επτά Ιρακινούς να έχουν επιβιβαστεί σε ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο με προορισμό μια πόλη της Ιταλίας.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι Ιρακινοί, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν και τρία παιδιά, είχαν καταβάλει το ποσό των 30.000 ευρώ.
Εκτός από τον πρωήν δήμαρχο συνελήφθησαν ένας πιλότος, που φέρεται να έχει συγγενική σχέση με τον πρώην αιρετό, και ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας για τον οποίο υποστηρίζεται ότι προσφέρε το κατάστημά του ως «αίθουσα αναμονής» για τους πρόσφυγες που διακινούσε το κύκλωμα.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες της Ασφαλείας Αττικής έφτασαν στα ίχνη του κυκλώματος κατά την έρευνά τους για εξάρθρωση σπείρας διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.