Κρήτη: Συλλαλητήριο των συνταξιούχων στις 9 Μαρτίου
«Αιχμή του αγώνα μας είναι η απόσυρση του ασφαλιστικού και η εξασφάλιση αξιοπρεπών συντάξεων», δήλωσε ο Οργανωτικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του ΟΑΕΕ Χρήστος Κολοβός
Οι συνταξιούχοι της Κρήτης βγαίνουν στους δρόμους... Την πραγματοποίηση παγκρήτιου συλλαλητηρίου, την Τετάρτη 9 Μαρτίου, στο Ηράκλειο, αποφάσισαν από κοινού τα διοικητικά συμβούλια των συνταξιούχων του ΙΚΑ και του ΟΑΕΕ απ' όλο το νησί.
Η απόφαση για τη διεξαγωγή της κινητοποίησης ανακοινώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια κοινής σύσκεψης των διοικητικών συμβουλίων των δύο φορέων που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.
«Αιχμή του αγώνα μας είναι η απόσυρση του ασφαλιστικού και η εξασφάλιση αξιοπρεπών συντάξεων», δήλωσε ο Οργανωτικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του ΟΑΕΕ Χρήστος Κολοβός.
Εκτός από την κινητοποίηση του Ηρακλείου ανάλογες θα γίνουν και σε άλλες πόλεις της χώρας όπως έκανε γνωστό ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Μιχάλης Ραλάκης.
Κλείσιμο
«Είμαστε αποφασισμένοι να βγούμε στο προσκήνιο, να διεκδικήσουμε τα αιτήματά μας. Ζητάμε απόσυρση του ασφαλιστικού και διάλογο», επεσήμανε χαρακτηριστικά.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.
Η σταθερή επένδυση στους ανθρώπους της αποτυπώνεται το 2026, χρονιά κατά την οποία η Παπαστράτος συμπληρώνει 95 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής, με την πιστοποίησή της ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για 12η συνεχή χρονιά από το Top Employers Institute.