Με το #MaziNikame το twitter χλευάζει όσα λέει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ για τα μνημόνια

Με το #MaziNikame το twitter χλευάζει όσα λέει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ για τα μνημόνια

«Εχουμε έναν κόσμο να αλλάξουμε και ένα σόι να διορίσουμε», σχολιάζει ένας χρήστης - «Σαν να λέμε ο Τραμπ καλεί σε εκστρατεία κατά του ρατσισμού», γράφει άλλος - Μέσα σε λίγες ώρες, η εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ κατά της λιτότητας μοιάζει να αντιμετωπίζεται σαν ανέκδοτο

Με το #MaziNikame το twitter χλευάζει όσα λέει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ για τα μνημόνια
Μια φιλόδοξη καμπάνια κατά της λιτότητας των Μνημονίων εγκαινίασε σήμερα η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, παραβλέποντας το γεγονός ότι ήταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εκείνη που υπέγραψε το τρίτο
Μνημόνιο τον περασμένο Αύγουστο.

Λίγη ώρα μετά την παρουσίαση της εκστρατείας, το Twitter πλημμύρισε με αιχμηρά και ξεκαρδιστικά «τιτιβίσματα», που σχολίαζαν με απολαυστικό τρόπο την απόφαση της νέας γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ να αρχίσει μια εκστρατεία κατά των δεινών των μνημονίων, στη συνέχιση των οποίων συνέβαλε και το κόμμα τους.
Κλείσιμο

Με αναρτήσεις που συνοδεύονταν από το hashtag #MaziNikame, οι χρήστες του Tweeter αντιμετώπισαν τον... παραλογισμό της όλης κατάστασης με ιδιαίτερο χιούμορ, άλλοι χαρακτηρίζοντας τη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ως «μπερδεμένη» και άλλοι διαβλέποντας πιο... ύποπτα κίνητρα πίσω από την καμπάνια.

Δείτε το συνοδευτικό βίντεο της καμπάνιας που προκάλεσε σάλο στο Twitter



«Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε αγώνα κατά της λιτότητας & του Μνημονίου. Σαν να λέμε ο Τραμπ καλεί σε εκστρατεία κατά του ρατσισμού»
, γράφει ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σημειώνει «#mazinikame και στη μάσα χωριστά». «Διαβάζοντας το  #MaziNikame της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ καταλαβαίνεις ότι χρειάζονται 5-6 μνημόνια μέχρι να στρώσουν όλοι επιδερμίδα» προσθέτει ένας τρίτος, ενώ διάφοροι χρήστες επιλέγουν να αντιμετωπίσουν την καμπάνια ως... φάρσα ή «τρολιά»

Κάποιος άλλος συμπληρώνει το νέο σύνθημα της εκστρατείας «έχουμε έναν κόσμο να αλλάξουμε» με την πρόταση «και ένα σόι να διορίσουμε», ενώ δεν λείπουν και τα tweet που υπονοούν (όχι και τόσο διακριτικά) ότι οι νεολαίοι το «έχουν χάσει».

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο διασκεδαστικά tweets 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης