Ανθρωποκυνηγητό για κακοποιούς που είχαν «ρημάξει» την Ελασσόνα

Ανθρωποκυνηγητό για κακοποιούς που είχαν «ρημάξει» την Ελασσόνα

Παρά την καταδίωξή τους, κατάφεραν να διαφύγουν τρέχοντας μέσα σε μια αγροτική περιοχή στο Πραιτώρι εγκαταλείποντας το κλεμμένο αυτοκίνητό τους

Ανθρωποκυνηγητό για κακοποιούς που είχαν «ρημάξει» την Ελασσόνα
Και τι δεν έκαναν, μέσα σε λίγες ώρες, δυο κακοποιοί που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Ελασσόνας αλλά, παρά την καταδίωξή τους, κατάφεραν να διαφύγουν τρέχοντας μέσα σε μια αγροτική περιοχή στο Πραιτώρι εγκαταλείποντας το κλεμμένο αυτοκίνητό τους!

Οι δράστες είχαν πάει με το κλεμμένο όχημα σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ελασσόνα, έβαλαν βενζίνη αξίας 50 ευρώ και είπαν στον ιδιοκτήτη ότι θα πληρώσουν με πιστωτική κάρτα. Όταν, όμως, εκείνος απομακρύνθηκε, μπήκαν στο αυτοκίνητο και έγιναν καπνός! Λίγο αργότερα, προσπάθησαν να παραβιάσουν την πλαϊνή είσοδο της γυναικείας μονής Κανάλων στην Καρυά Ολύμπου για να διαρρήξουν ένα εικονοστάσι που είχε μέσα χρήματα. 

Όμως, δεν τα κατάφεραν και έσπασαν με μια πέτρα το τζάμι του αυτοκινήτου της ηγουμένης, που ήταν σταθμευμένο έξω από το μοναστήρι. Έλυσαν το χειρόφρενο, έσπρωξαν το αυτοκίνητο και το έριξαν σε ένα ρέμα, άγνωστο γιατί! Και ενώ οι αστυνομικοί τους αναζητούσαν, οι άγνωστοι δράστες κινήθηκαν σε διάφορα χωριά της περιοχής όπου προκάλεσαν ζημιές σε ένα σταθμευμένο λεωφορείο, ενώ φέρονται να διέρρηξαν και ένα κατάστημα με ηχοσυστήματα από το οποίο έκλεψαν ένα ηχοσύνολο. 

Παρ' όλο που οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα ίχνη των δυο κακοποιών στην περιοχή Αμπέλια της Βερδικούσιας, δεν κατάφεραν να τους συλλάβουν. Έτσι, το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους συνεχίζεται, ενώ η Εγκληματολογική υπηρεσία προσπαθεί να εξακριβώσει τα στοιχεία τους από τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό στο κλεμμένο αυτοκίνητο.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης