Ζωοκλοπές με λεία κυνηγόσκυλα και… περιστέρια!

Ζωοκλοπές με λεία κυνηγόσκυλα και… περιστέρια!

Ο 24χρονος Αλβανός είχε βάλει στο μάτι τα κυνηγόσκυλά τους και, από τις 8 Φεβρουαρίου του 2015, είχε κλέψει συνολικά πέντε από αυτά! 

Ζωοκλοπές με λεία κυνηγόσκυλα και… περιστέρια!
Επί έναν ολόκληρο χρόνο, τρεις κυνηγοί από την περιοχή της Πάργας διαπίστωναν ότι τα πανάκριβα κυνηγετικά σκυλιά που εκπαίδευαν έκαναν… φτερά! Τελικά, διαπιστώθηκε ότι υπαίτιος για τις εξαφανίσεις τους ήταν ένας συστηματικός ζωοκλέφτης!

Ο 24χρονος Αλβανός είχε βάλει στο μάτι τα κυνηγόσκυλά τους και, από τις 8 Φεβρουαρίου του 2015, είχε κλέψει συνολικά πέντε από αυτά! Τα τρία φαίνεται ότι πρόλαβε να τα πουλήσει, όμως τα τελευταία δυο τα ανακάλυψαν οι άνδρες της
Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε έναν υπαίθριο χώρο όπου τα έκρυβε ώσπου να βρει αγοραστές, στην Πέρδικα Θεσπρωτίας. 

Τα δυο σκυλιά αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και ο αλλοδαπός δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκλοπές κατά συρροή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για το ενδεχόμενο να έχει κλέψει και άλλα κυνηγόσκυλα.

*** Δυο άλλοι ζωοκλέφτες που δρούσαν στην Ημαθία, δεν έκαναν… διακρίσεις σε αυτά που έκλεβαν! Από τον περιστερώνα ενός 55χρονου σε αγροτική περιοχή της Νάουσας άρπαξαν 40 περιστέρια και ένα λάστιχο ποτίσματος το πρωί της Πέμπτης, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρες έκλεψαν και ένα μοσχάρι από τον στάβλο ενός 35χρονου στο Κομνήνιο. 
Κλείσιμο

Άνδρες της Ασφάλειας διαπίστωσαν ότι πίσω από τις κλοπές κρύβονταν ένας 24χρονος και ένας 37χρονος, τους συνέλαβαν στη Νάουσα και βρήκαν μόνο τα περιστέρια, τα οποία αποδόθηκαν στον 55χρονο. Η έρευνα για την εμπλοκή των δραστών και σε άλλες ζωοκλοπές βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης