Χανιά: Ένταση και ύβρεις στο δικαστήριο από τους συγγενείς της άγρια δολοφονημένης 66χρονης

Χανιά: Ένταση και ύβρεις στο δικαστήριο από τους συγγενείς της άγρια δολοφονημένης 66χρονης

Μόλις οι κατηγορούμενοι έφτασαν στο δικαστικό μέγαρο Χανίων, οι συγγενείς της 66χρονης που κατακρεουργήθηκε στο ίδιο της το σπίτι, ξέσπασαν, βρίζοντάς τους και φωνάζοντας για δικαίωση

Χανιά: Ένταση και ύβρεις στο δικαστήριο από τους συγγενείς της άγρια δολοφονημένης 66χρονης
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν από εισαγγελέα και ανακριτή οι 3 κατηγορούμενοι για το διπλό φονικό στο Σφηνάρι.

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας και κάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες συγγενών του ηλικιωμένου ζευγαριού, που δολοφονήθηκε στο Σφηνάρι, οδηγήθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, στον ανακριτή, οι τρεις κατηγορούμενοι για την διπλή ανθρωποκτονία, για να απολογηθούν.

Πριν από 11 μήνες, ένας 78χρονος και μια 66χρονη, είχαν δολοφονηθεί άγρια, στο σπίτι τους, στο Σφηνάρι Χανίων, από το γιο του ζευγαριού. Είναι φυσικό και επόμενο λοιπόν, όταν τα δυο παιδιά της άτυχης 66χρονης, από τον πρώτο της γάμο, συναντούσαν τον ετεροθαλή αδερφό τους, στο δικαστικό μέγαρο Χανίων, η κατάσταση μόνο πολιτισμένη δεν θα μπορούσε να είναι.

Ύβρεις και φωνές εκστομίστηκαν από τα δυο αδέρφια που ζητούσαν δικαίωση για το φρικτό έγκλημα που φέρεται να διέπραξε ο 47χρονος, όταν, μαζί με άλλους δυο φίλους του στην κυριολεξία κατακρεούργησαν την 66χρονη γυναίκα.
Κλείσιμο

Το ξέσπασμα των συγγενών στο δικαστικό μέγαρο Χανίων


Οι τρεις φερόμενοι ως δράστες, μετέβησαν τη μοιραία ημέρα στο σπίτι του ζευγαριού με πρόθεση πιθανότατα να το ληστέψουν. Ενόσω ο 47χρονος περίμενε στο αυτοκίνητο, οι δύο συγκατηγορούμενοί του δολοφονούσαν άγρια στο εσωτερικό του σπιτιού τον 78χρονο πατέρα του και την 66χρονη μητριά του.

Οι δηλώσεις των παιδιών της 66χρονης

Σε βάρος τους έχουν ασκηθεί διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κατά συρροή αλλά και απόπειρα ληστείας. Μετά τη σημερινή απολογία τους και οι τρεις κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης ηλικιωμένης, η σχέση της με το γιο του άνδρα της δεν είχε εντάσεις στο παρελθόν, και μάλιστα η ίδια φρόντιζε με επιμέλεια το 47χρονο σαν να επρόκειτο για βιολογικό της παιδί.

Πηγή: Cretapost, Flashnews
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης