Μάστιγα οι κλοπές μοτοποδηλάτων στην Κυλλήνη

Μάστιγα οι κλοπές μοτοποδηλάτων στην Κυλλήνη

Ακόμη και μέσα από τις αυλές σπιτιών κάνουν... φτερά τα μοτοποδήλατα στην ευρύτερη περιοχή της Κυλλήνης, όπου οι απανωτές κλοπές έχουν κάνει τους αστυνομικούς να αυξήσουν τις περιπολίες στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τους δράστες που φαίνεται πως είναι μέλη μεγάλου κυκλώματος.

Μάστιγα οι κλοπές μοτοποδηλάτων στην Κυλλήνη
Τα αλλεπάλληλα κρούσματα έχουν καταγραφεί κυρίως στην περιοχή της Μυρσίνης και του Νεοχωρίου, όπου οι άγνωστοι δράστες αρπάζουν τα δίκυκλα είτε από το δρόμο, είτε μπαίνοντας αθόρυβα στις αυλές των σπιτιών των ιδιοκτητών τους την ώρα που εκείνοι κοιμούνται.

Από τους πολλούς που έπεσαν θύματα της σπείρας, μόνο ένας στάθηκε τυχερός καθώς το κλεμμένο μοτοποδήλατο έμεινε από... βενζίνη και οι δράστες το εγκατέλειψαν σε μικρή απόσταση!

Κανένα από τα συνήθως μικρού κυβισμού δίκυκλα που εκλάπησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έχει εντοπιστεί να κινείται ή να έχει εγκαταλειφθεί σε ερημικό σημείο. Αυτό ενισχύει την πεποίθηση ότι τα κλέβει οργανωμένη σπείρα με σκοπό να τα πουλήσει με παραποιημένα στοιχεία, ή να τα κάνει... βίδες και να βγάλει στην αγορά τμήματά τους ως ανταλλακτικά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης