«Κυνηγοί»... λεμονιών στα χέρια της Αστυνομίας

«Κυνηγοί»... λεμονιών στα χέρια της Αστυνομίας

Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 40 και 31 χρόνων εντοπίστηκαν από άνδρες της Αστυνομίας την στιγμή που προσπαθούσαν να φύγουν από το αγρόκτημα, έχοντας αρπάξει ούτε λίγο ούτε πολύ 100 κιλά λεμόνια

«Κυνηγοί»... λεμονιών στα χέρια της Αστυνομίας
Μέλη ευρύτερου κυκλώματος που λεηλατεί τις γεωργικές παραγωγές από τις εγκαταστάσεις αγροτών στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου, θεωρούν οι αστυνομικοί πως είναι οι δυο «κυνηγοί»... λεμονιών που «σήκωσαν» μεγάλη ποσότητα από ένα αγρόκτημα αλλά δεν κατάφεραν να ξεφύγουν!

Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 40 και 31 χρόνων εντοπίστηκαν από άνδρες της Αστυνομίας την στιγμή που προσπαθούσαν να φύγουν από το αγρόκτημα, έχοντας αρπάξει ούτε λίγο ούτε πολύ 100 κιλά λεμόνια τα οποία ήταν έτοιμοι να φορτώσουν σε ένα αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει απ' έξω! 

Τα κλεμμένα προϊόντα επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη του αγροκτήματος και οι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου ανακρίνονται και για άλλες κλοπές οι οποίες έχουν καταγραφεί στην περιοχή και για να αποκαλύψουν τυχόν συνεργούς τους ενώ στη συνέχεια θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης