Ηγουμενίτσα: Άλλαζε ταυτότητα κάθε φορά που τον έπιαναν!

Ηγουμενίτσα: Άλλαζε ταυτότητα κάθε φορά που τον έπιαναν!

Είχε συλληφθεί επανειλημμένα στο παρελθόν για παράνομη παραμονή στην Ελλάδα και κάθε φορά δήλωνε ψευδή στοιχεία

Ηγουμενίτσα: Άλλαζε ταυτότητα κάθε φορά που τον έπιαναν!
Μπαινόβγαινε κάθε τρεις και λίγο σαν... κύριος στη χώρα ένας 45χρονος Αλβανός, χωρίς να έχει πρόβλημα όταν συλλαμβανόταν και διατασσόταν η απέλασή του, αφού κάθε φορά επέστρεφε με... διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας! Με νέο όνομα τον τσάκωσαν και οι άνδρες του τμήματος Αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε πως ήταν το ίδιο πρόσωπο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απαγόρευση εισόδου στη χώρα λόγω διοικητικής απέλασης, επειδή είχε συλληφθεί επανειλημμένα στο παρελθόν για παράνομη παραμονή στην Ελλάδα και κάθε φορά δήλωνε ψευδή στοιχεία! Ο 45χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενος για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και αναμένεται να απελαθεί για μια ακόμη φορά... ως την επόμενη που θα επιστρέψει!

*** Άλλοι δύο Αλβανοί συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, επειδή βρίσκονταν παράνομα στη χώρα. Πρόκειται για έναν 32χρονo, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν απαγόρευση εισόδου και μια καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με φυλάκιση έξι μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ και έναν 25χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για την ίδια αιτία με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης