Αγρίνιο: Πυροβόλησαν ηλικιωμένο που ήταν πάνω σε δέντρο!

Αγρίνιο: Πυροβόλησαν ηλικιωμένο που ήταν πάνω σε δέντρο!

Οι κάτοικοι ανακάλυψαν το πτώμα του και ειδοποίησαν τις αρχές - Διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος άνδρας είχε βληθεί με φορά από κάτω προς τα πάνω, ενώ ήταν ανεβασμένος στα κλαδιά

Αγρίνιο: Πυροβόλησαν ηλικιωμένο που ήταν πάνω σε δέντρο!
Θύμα ενός περίεργου εγκλήματος με αδιευκρίνιστο κίνητρο έπεσε ένας 68χρονος που πυροβολήθηκε από άγνωστο με κυνηγετικό όπλο, ενώ βρισκόταν πάνω σε ένα δέντρο σε αγροτική περιοχή στην Παλιοκαρυά Τριχωνίδας!

Η Ασφάλεια Αγρινίου που διερευνά την υπόθεση ειδοποιήθηκε από κατοίκους της περιοχής ότι είχαν βρει νεκρό έναν άνδρα το μεσημέρι της Τετάρτης, κοντά σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Από τα ίχνη αίματος, που ακολουθούσαν μια γραμμή από το όχημα ως ένα κοντινό δέντρο, αλλά και την φορά των τραυμάτων από σκάγια που έφερε το θύμα σε όλο του το σώμα, διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος άνδρας είχε βληθεί με φορά από κάτω προς τα πάνω, ενώ ήταν ανεβασμένος στα κλαδιά –άγνωστο για ποιον λόγο.

Ο 68χρονος πυροβολήθηκε από σχετικά κοντινή απόσταση, πιθανότατα από το έδαφος κάτω από το δέντρο, καθώς δέχθηκε μια και μοναδική βολή αλλά τα σκάγια δεν είχαν μεγάλη διασπορά. Αντίθετα, τουλάχιστον εκατό σφηνώθηκαν στο σώμα του! Δυο από αυτά, στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα, προκάλεσαν θανάσιμα τραύματα. Ωστόσο, αν και βαριά τραυματισμένος, βρήκε τη δύναμη να κατεβεί από το δέντρο και να τρικλίσει ως το αυτοκίνητό του, όπου όμως δεν πρόλαβε να μπει καθώς υπέκυψε στα βαριά τραύματα.

Ίχνη αυτού που πυροβόλησε τον άτυχο άνδρα δεν βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση του χώρου. Ωστόσο, ερευνάται αν έφυγε βιαστικά μετά τον ένα και μοναδικό πυροβολισμό ή παρέμεινε στο σημείο του εγκλήματος παρακολουθώντας τις απεγνωσμένες προσπάθειες του αιμόφυρτου θύματός του, αποφεύγοντας πάντως να του δώσει τη χαριστική βολή! 

Οι άνδρες της Ασφάλειας παίρνουν καταθέσεις από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του 68χρονου, σε μια προσπάθεια να εξακριβώσουν το κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας και ερευνούν αν είχε με κάποιους κτηματικές ή προσωπικές διαφορές. Μια πληροφορία που βγήκε αργά τη νύχτα ότι έχει γίνει προσαγωγή διαψεύστηκε από την Αστυνομία. Η σορός του δολοφονημένου μεταφέρθηκε στην Πάτρα για τη νεκροτομή.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης