Μυτιλήνη: Αφγανός αποπειράθηκε να βιάσει δυο ανήλικες

Μυτιλήνη: Αφγανός αποπειράθηκε να βιάσει δυο ανήλικες

Ο 26χρονος επιτέθηκε σε μια 17χρονη κάνοντάς της ασελγείς χειρονομίες και λίγα λεπτά αργότερα επιτέθηκε σε άλλη μία 17χρονη, την ακινητοποίησε με τη βία και άρχισε να τη χαϊδεύει στα απόκρυφα σημεία της

Μυτιλήνη: Αφγανός αποπειράθηκε να βιάσει δυο ανήλικες
Τα ανήλικα κορίτσια που περπατούσαν τα βράδια στους δρόμους στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης έκαναν έναν «ξαναμμένο» Αφγανό να χάσει το μυαλό του, με αποτέλεσμα να αποπειραθεί να βιάσει δυο 17χρονες μέσα σε λίγη ώρα.

Αρχικά, ο 26χρονος επιτέθηκε σε μια 17χρονη κάνοντάς της ασελγείς χειρονομίες, όμως εκείνη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του. Εκείνος, ωστόσο, δεν εγκατέλειψε τα σχέδιά του και λίγα λεπτά αργότερα επιτέθηκε σε άλλη μία 17χρονη, την ακινητοποίησε με τη βία και άρχισε να τη χαϊδεύει στα απόκρυφα σημεία της! Οι φωνές του κοριτσιού τον έτρεψαν σε φυγή, αλλά οι περιγραφές που έδωσαν τα δυο παρ’ ολίγον θύματα οδήγησαν στον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Ο 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος βρίσκεται νόμιμα στη χώρα, ταυτοποιήθηκε ως δράστης των δυο επιθέσεων που έγιναν το βράδυ της περασμένης Τρίτης και συνελήφθη με επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφαλείας. Ήδη παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης και κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης