Ένας γάμος... πολλών εκατομμυρίων δολαρίων!

Ένας γάμος... πολλών εκατομμυρίων δολαρίων!

Ταμάρα Ζέιν και Λεωνίδας Φωτεινόπουλος αντάλλαξαν όρκους πίστης και το γλέντησαν σε ένα σκηνικό που θύμιζε... Χόλιγουντ και Μπόλιγουντ μαζί - Τζέισον Ντερούλο και dj Μικέλε ανέλαβαν να «ντύσουν» μουσικά τη βραδιά - Πρόταση 700.000 δολαρίων στην Κάιλι Μινόγκ, που δεν ήρθε

Ένας γάμος... πολλών εκατομμυρίων δολαρίων!
Ήταν αναμφισβήτητα ο γάμος που περίμεναν όλοι. Εδώ και περίπου δύο μήνες, 500 προσκλήσεις είχαν φύγει από την γνωστή οικογένεια του Λιβάνου, Ζέιν, προσκαλώντας στο γάμο της κόρης τους, Ταμάρα, με τον Λεωνίδα Φωτεινόπουλο.

Από την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησε το τριήμερο γαμήλιο γλέντι με ένα φαντασμαγορικό show στη Λίμνη Βουλιαγμένης, για να καταλήξει την Κυριακή σε ένα after wedding party σε γνωστό κλάμπ των Αθηνών.

Το κόστος του γάμου άγγιξε τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, αφού μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν ο διάσημος τραγουδιστής Τζέισον Ντερούλο, αλλά και ο dj Μικέλε.

Κλείσιμο
Εδώ και μια εβδομάδα, συνεργεία είχαν μετατρέψει το χώρο του Αστέρα Βουλιαγμένης, πάνω από το ξενοδοχείο Westin σε πραγματικό εργοτάξιο. Σκηνικά με κίονες και τεράστιες άσπρες μπάλες, χιλιάδες φωτορυθμικά και ειδική πίστα που θα φιλοξενούσαν τους καλεσμένους στήθηκαν σε χρόνο dt για το γάμο της Ταμάρα και του Λεωνίδα.














Οι γονείς της νύφης, ιδιοκτήτες της ναυτιλιακής Naftomar είχαν δώσει ήδη τις προσκλησεις σε δεκάδες Έλληνες εφοπλιστές, επιχειρηματίες και πολιτικούς, οι οποίοι βρέθηκαν και την Παρασκευή το βράδυ στη Λίμνη Βουλιαγμένης, εκεί όπου είχε στηθεί μια μουσικοχορευτική παράσταση από τους νεόνυμφους για τους καλεσμένους της.

Οι χώροι της Λίμνης ήταν φωταγωγημένοι, στολισμένοι και απέπνεαν φινέτσα αλλά και πολυτέλεια. Οι καλεσμένοι γεύτηκαν ελληνικές αλλά και ανατολίκες γεύσεις

Κυρίες που φορούσαν τουαλέτες και άνδρες με ραφινάτα κοστούμια αντάλλασσαν ευχές με τους νεόνυμφους. Μέλη των οικογενειών Λαιμού, Βαφειά, Λάτση, Λαλαούνη, Γουρδομιχάλη, Κορωνιού, Βαρδινογιάννη, Λεβεντάκη, Φράγκου, Τσάκου, Ορφανίδη και Μαρτίνου, αλλά και πολιτικοί όπως ο Αντώνης Σαμαράς, η Έυα Καϊλή και ο Έλληνας επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, Λιβανέζοι επιχειρηματίες και πολλοί φίλοι του ζευγαριού, απόλαυσαν μια ελληνική βραδιά.










Το Σάββατο το βράδυ το γαμήλιο γλέντι πραγματοποιήθηκε σε χώρο του Αστέρα Βουλιαγμένης. Το σκηνικό θύμιζε κάτι από αρχαία Ελλάδα, αλλά και 1.000 και μια νύχτες της Ανατολής.

Ο Τζέισον Ντερούλο και ο dj Μικελε φρόντισαν για τη διασκέδαση των καλεσμένων, ενώ πριν από το γάμο είχε ακουστεί πως το ζευγάρι είχε κάνει πρόταση 700.000 δολαρίων στην Κάιλι Μινόγκ, η οποία όμως δεν εμφανίστηκε. Στο τέλος της βραδιάς τραγούδησε και ο Αντώνης Ρέμος. 

Γεύσεις από την ανατολή και την Ελλάδα αλλά και άφθονη σαμπάνια ικανοποίησαν τις γαστρονομικές επιθυμίες των καλεσμένων.

 Το πάρτι κράτησε μέχρι τις 7 το πρωί, ενώ από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές ήταν το δεκαπεντάλεπτο show με τα πυροτεχνήματα, όταν ένα μικρό σκάφος εμφανίστηκε στον κόλπο του Αστέρα κάτω από το Westin και άρχισε να ρίχνει χιλιάδες στον ουρανό μετατρέποντας το μαύρο της νύχτας σε ένα πολύχρωμο ουράνιο ψηφιδωτό.






























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης