Καφενείο στη Λάρισα σέρβιρε «φρουτάκια»

Καφενείο στη Λάρισα σέρβιρε «φρουτάκια»

Συνελήφθη 35χρονη προσωρινά υπεύθυνη στο κατάστημα

Καφενείο στη Λάρισα σέρβιρε «φρουτάκια»
Καφέ με… «φρουτάκια» σέρβιρε στους θαμώνες του ένα καφενείο στην πόλη της Λάρισας, στο οποίο έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και έπιασαν στα πράσα τρεις θαμώνες να παίζουν το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι.

Η 35χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος συνελήφθη μαζί με τους τρεις παίκτες, δύο άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 61, 56 και 48 χρόνων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ κατασχέθηκαν πέντε πλήρη συστήματα υπολογιστών, χειρόγραφες σημειώσεις και 85 ευρώ. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, που είχε θέσει σε λειτουργία έναν κεντρικό server και είχε συνδέσει σε αυτόν τους άλλους τέσσερις υπολογιστές, δημιουργώντας τοπικό δίκτυο, αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η ιδιοκτήτρια 44χρονη μιας καφετέριας στο κέντρο του Ρεθύμνου έλειπε, αλλά συνελήφθη ο 43χρονος προσωρινά υπεύθυνος όταν οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο και βρήκαν τους υπολογιστές με το ειδικό λογισμικό που ήταν συνδεδεμένοι με κερματοδέκτες, ώστε να μπορούν οι θαμώνες να παίζουν τυχερά παιχνίδια τύπου «φρουτάκια». Οι υπολογιστές κατασχέθηκαν μαζί με 195 ευρώ που βρέθηκαν στους κερματοδέκτες και ο 43χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης